Galatasaray Sergio Ramos'tan Galatasaray kararı! İspanyol basını rakamları duyurdu

Sergio Ramos'tan Galatasaray kararı! İspanyol basını rakamları duyurdu

23.08.2023 - 14:32 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın gündeminde olduğu öne sürülen Sergio Ramos için İspanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı. AS'ta yer alan habere göre Galatasaray ve Ramos arasında görüşmeler devam ediyor. Haberde Ramos'un talep ettiği rakam ve Galatasaray'ın teklifi de okuyuculara aktarıldı.

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

Galatasaray'da hedef Molde maçlarında galip gelip Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak. Sarı-kırmızılılar Devler Ligi'nde gruplara kalması halinde yaklaşık 25 milyon euroluk gelirin sahibi olacak. Transferde de önemli adımlar atmayı hedefleyen Galatasaray'da Sergio Ramos ismi gündeme geldi. İspanyol basını Galatasaray ve Ramos arasındaki görüşmelerin sürdüğünü aktardı. AS'ta yer alan haberde iki taraf arasında pazarlıkların devam ettiği bilgisine yer verilirken rakamlar okuyuculara aktarıldı. İşte Galatasaray'daki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

MOLDE MAÇI ÖNCES TETE MÜJDESİ

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Molde deplasmanına konuk olacak Galatasaray'da önemli bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı takım, bu mücadele öncesi yeni transferi Tete'nin lisansını çıkardı. 

Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Okan Buruk'un şans vermesi halinde mücadelede forma giyebilecek.

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

FRANSA'DAN VERRATTI İDDİASI

Galatasaray, Mauro Icardi'nin ardından PSG'den Marco Verratti'yi de kadrosuna katmak için girişimlere başladı. L'Equipe'de yer alan habere göre Galatasaray, Verratti ile görüşmelere başladı ve mali şartlar konuşulmaya başlandı.

Haberde Galatasaray'ın Verratti için yapacağı teklifin detaylarına yer verilmezken İtalyan oyuncunun Al Ahli'ye transferinin durma aşamasına geldiği belirtildi. Al Ahli'nin Verratti yerine Hakan Çalhanoğlu ve Rodrigo De Paul'u gündemine aldığı ifade edildi.

Haberin Devamı

L'Equipe'de yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

"Günler geçtikçe Marco Verratti hala bir kulüp bulamadı. Suudi Arabistan'da Al-Ahli geçtiğimiz günlerde orta saha oyuncusuyla prensip anlaşmasına varmış, ancak orta saha oyuncusunun çevresi karşı bir teklifle görüşmelere yeniden girmeye karar vermişti.

Bu durum, diğer orta saha seçeneklerindeki gelişmeleri beklemek üzere görüşmeleri askıya alan Suudi liderleri memnun etmedi. Rodrigo De Paul (Atlético), Hakan Calhanoglu (Inter Milan) ve ismi açıklanmayan bir başka orta saha oyuncusuyla görüşmeler sürüyor.

Son günlerde bir başka kulüp daha öne çıktı: Galatasaray. Türk kulübü böyle bir transferin ekonomik zorluklarının farkında, ancak durumlarını anlatmaya çalışıyorlar.

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

PSG İLE 416 MAÇ

İtalyan futbolcu, ülkesinin takımlarından Pescara'da parladı. PSG, 2012-2013 sezonunun başında Marco Verratti'yi 12 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Tam 10 yıldır PSG forması giyen Marco Verratti 416 kez Fransız ekibinin formasını giydi. Veratti, 55 kez İtalya Milli Takımı'nda oynadı.

Kariyerinde unutulmaz başarılar elde eden Verratti, PSG ile 9 kez lig şampiyonluğu sevinci yaşarken 6 kez Fransa Kupası kazanan kadroda yer buldu. Verratti 6 kez Fransa Lig Kupası'nı kazanırken 9 kez Fransa Süper Kupası'nı müzesine götüren PSG kadrosuna yer aldı.

Haberin Devamı

Marco Verratti, İtalya Milli Takımı ile 2021 yazında düzenlenen EURO 2020'de zafere ulaştı. Transfermarkt verilerine göre Marco Verratti'nin güncel piyasa değeri 40 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

RAMOS İÇİN GİRİŞİMLER HIZLANACAK

Bugün atacağı adım, maddi anlamda büyük önem taşıyan Cim Bom’da bugünkü müsabaka, bir önemli transfer için de kritik önem taşıyor. Stoper hattı için listede bulunan Sergio Ramos için yapılacak büyük atak, bugünkü karşılaşmaya bağlı...

İspanyol stoperin 2 yıllık sözleşme için yaklaşık 25 milyon Euro’luk bir talebinin olması sonrasında beklemeye geçen Galatasaray, Molde karşısında istediği sonucu alır ve tur için önemli bir adım atarsa Ramos’la temasları hızlandıracak.

Kariyerine Şampiyonlar Ligi’nde yer alan bir takımda devam etmek isteyen 37 yaşındaki savunmacı için eli de güçlenecek olan yönetim, böylelikle maliyeti düşürmek için de girişimde bulunabilecek.

Haberin Devamı

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

İSPANYA'DAN RAMOS İDDİASI! RAKAMLARI DUYURDULAR

İspanya'dan AS, Galatasaray ve Sergio Ramos arasında görüşmelerin olumlu ilerlediğini aktardı. Haberde Ramos ve Galatasaray'ın pazarlıklarda ortak noktada buluşmak üzere oldukları vurgulandı.

AS'ta yer alan haberde şu ifadelere yer verildi:

Beşiktaş'a transferinin iptal olmasının ardından Türkiye, Sergio Ramos'un etrafında dolaşmaya devam ediyor. Real Madrid'in eski kaptanı, Suudi Arabistan'dan yıllık yaklaşık 23 milyon avroluk teklif almasına rağmen hâlâ bir takıma imza atmadı. Ramos'un eşi Pilar RubioSuudi Arabistan'da yaşamayı tercih etmiyor ve Ramos, Avrupa'da kalıp rekabetçi bir ligde forma giymek istiyor. Şu an için Sevilla, Ramos'a kapılarını kapatmış durumda. Menajeri ve kardeşi Réne Ramos ise Avrupa'nın büyük liglerinden istediği teklifleri alamadı. Major League Soccer (MLS) seçeneği de rafa kaldırılmış durumda.

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

RAMOS İÇİN TEK SEÇENEK GALATASARAY

Şu anda ellerindeki tek seçenek Türkiye şampiyonu Galatasaray. Aslanlar Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için mücadele ediyor. Norveç ekibi Molde'yi eledikleri takdirde grup aşamasında oynayacaklar ve bu sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline ulaşmayı hedefliyorlar. Ramos için Şampiyonlar Ligi'nde olmak bir ön koşul. Bu yüzden İstanbul ekibi için Molde maçları hayati önem taşıyor.

Haberin Devamı

RAMOS CEPHESİ 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Rene Ramos, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde iki yıllık sözleşme için 15 milyon euro talep ediyor. Türk kulübü şimdilik iki sezon için bonuslarla birlikte yıllık beş milyon öneriyor. Edindiğimiz bilgilere göre iki taraf arasındaki görüşmeler iyi bir hızla ilerliyor ve anlaşmanın sonuçlanması sürpriz olmayacak. Sergio Ramos, Galatasaray'a sıcak bakıyor. İspanyol oyuncunun PSG'den takım arkadaşı olan Türk kulübünün Arjantinli forveti Mauro Icardi de Ramos'u ikna etme konusunda yardımcı oluyor.

Sergio Ramostan Galatasaray kararı İspanyol basını rakamları duyurdu

Yazarlar