GalatasaraySergio Ramos'a teklif yapıldı! İşte Galatasaray'ın en büyük kozu

Sergio Ramos'a teklif yapıldı! İşte Galatasaray'ın en büyük kozu

09.08.2023 - 09:18 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda NK Olimpija Ljubljana'yı Slovenya'da 3-0 mağlup eden Galatasaray'da gözler yeniden transfere çevrildi. Sarı-kırmızılıların gündeminde dünyaca ünlü savunmacı Sergio Ramos bulunuyor. Yıldız oyuncuya teklif yapan Galatasaray'ın bu transferdeki en büyük kozu ortaya çıktı.

Sergio Ramosa teklif yapıldı İşte Galatasarayın en büyük kozu

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda NK Olimpija Ljubljana'yı 3-0 mağlup eden ve rövanş öncesi büyük avantaj yakalayan Galatasaray'da gözler yeniden transfere çevrildi. Öncelikle orta saha ve 10 numara bölgesine transfer yapmayı planlayan Galatasaray, savunma hattını da güçlendirmek istiyor. Bu anlamda sarı-kırmızılıların gündemine dünyaca ünlü İspanyol yıldız Sergio Ramos geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Sergio Ramos'a teklifte bulunduğu belirtilirken sarı-kırmızılıların bu transferdeki en büyük kozu ortaya çıktı. İşte transferin ayrıntıları...

MLS KULÜPLERİ PEŞİNDE

PSG ile yollarını ayırdıktan sonra Suudi Arabistan kulüpleriyle masaya oturan İspanya’nın efsane savunma oyuncusu Sergio Ramos, Galatasaray’ın da ciddi olarak transfer gündeminde.

Sergio Ramos’la MLS kulüplerinin de yakından ilgilendiği gelen haberler arasında. Messi transferi sonrasında yeniden dünya çapında popülerlik kazanan MLS temsilcilerinin de Ramos’a çok önemli bir teklif sunduğu bildirildi.

Sergio Ramosa teklif yapıldı İşte Galatasarayın en büyük kozu

SON DERECE FİT DURUMDA

Geçtiğimiz sezon PSG formasıyla tam 45 resmi maça çıkan ve ilk 11’in değişmez isimlerinden olan tecrübeli stoper, ilerlemiş yaşına rağmen hâlâ son derece fit durumda ve bu yüzden yine rekabetçi bir ortamda kupalar için mücadele etmek istiyor. Bu da transferde Galatasaray’ı avantajlı kılan bir başka unsur olarak öne çıkıyor.

Haberin Devamı

RAMOS'TAN TRANSFER KARARI

Galatasaray'ın transferi için devreye girdiği iddia edilen Sergio Ramos için AS'tan flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre Sergio Ramos, yıldızını parlattığı Sevilla'ya geri dönmek istiyor.

Habere göre Ramos'u bazı MLS, Süper Lig ve Suudi Arabistan kulüpleri de yakından takip ediyor ve yıldız oyuncu Sevilla'da yeniden forma giyebilmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

AS'ta yer alan haberin detayında "Paris Saint-Germain'de devam etmeyeceğinin teyit edilmesinden günler sonra ve Avrupa piyasalarının kapanmasına sadece birkaç hafta kala, Sergio Ramos hala bir takımdan yoksun. İspanyol defans oyuncusu Suudi Arabistan, Türkiye ve MLS'den teklifler aldı, ancak kamuoyu önünde ve özel olarak reddedilmesine rağmen, neredeyse yirmi yıl önce doğduğu kulübe dönmeyi umuyordu: Sevilla." ifadelerine yer verildi.

Sergio Ramos'un Sevilla'ya dönmek istediği belirtilen haberde yıldız oyuncunun takımın en fazla kazanan oyuncuları konumunda bulunan Ivan Rakitic ve Papu Gomez'den daha az ücrete oynamak istediği bilgisine yer verildi. Habere göre Ramos, sabit ücretin nispeten düşük olması ve maaşın geri kalanının oynanan maçlar gibi hedeflere dayalı olması olasılığını da düşünüyor.

Haberin Devamı

Sergio Ramosa teklif yapıldı İşte Galatasarayın en büyük kozu

SEVILLA'DAN AÇIKLAMA: İMKANSIZ

Sevilla Başkan Yardımcısı José María del Nido Carrasco, birka. hafta önce Ramos'la sözleşme imzalamanın imkansız olduğunu ifade etmişti. Carrasco, "Sergio Ramos bir seçenek değil. Sergio ile ilgili olarak herhangi bir görüşme yok. Genç akademimizde yetişmiş harika bir oyuncu ama bugün Sevilla için bir seçenek değil." ifadelerini kullanmıştı.

SARI KIRMIZILI FORMAYI GİYME İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK

Sergio Ramos cephesi de Galatasaray’ın teklifine oldukça sıcak. Her ne kadar Araplar’ın önerdiği rakamla Galatasaray’ın teklifinin arasında uçurum olsa da Ramos’un Avrupa’da kalmaya karar vermesi durumunda Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtiliyor.

EN ÖNEMLİ KOZ: ŞAMPİYONLAR LİGİ

Nelsson’un olası satışına karşı tedbir arayışında olan Sarı Kırmızılılar, 37 yaşındaki stoperin menajeriyle bir araya geldi. Ramos’a 1+1 yıllık kontrat öneren Galatasaray Yönetimi, Şampiyonlar Ligi kozuyla işi bitirmeye çalışacak.

Haberin Devamı

Sergio Ramosa teklif yapıldı İşte Galatasarayın en büyük kozu

REAL MADRID EFSANESİ

Kariyerinde sayısız başarı bulunan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

Sergio Ramosa teklif yapıldı İşte Galatasarayın en büyük kozu