FutbolSergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e olay cevap! 'Sen susacaksın, işine bakacaksın' | '3 ay dümenden eğitim almış'

Sergen Yalçın'dan Nuri Şahin'e olay cevap! 'Sen susacaksın, işine bakacaksın' | '3 ay dümenden eğitim almış'

24.10.2024 - 17:51 | Son Güncellenme:

Eski futbolcu ve teknik direktör Sergen Yalçın, Nuri Şahin'in kendisine cevap vermesi sonrası sert ifadeler kullandı.

Sergen Yalçından Nuri Şahine olay cevap Sen susacaksın, işine bakacaksın | 3 ay dümenden eğitim almış

Sergen Yalçın ile Nuri Şahin arasındaki tartışma yeni bir boyuta taşındı. Sergen Yalçın'ın geride kalan haftada yaptığı açıklamalara Nuri Şahin'in cevap vermesi sonrası gerilim daha da yükseldi.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın, Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'in kendisine verdiği cevap sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin'in herhangi bir başarı olmadan kendisiyle diyalog kurmasını istemeyen Sergen Yalçın, genç teknik direktörü eleştirdi. Sergen Yalçın'ın Harvard ile ilgili sözleri ön plana çıktı.

KAFA Sports'ta konuşan Sergen Yalçın şu ifadeleri kullandı:

"Ben Nuri Şahin'le ilgili hiçbir kötü cümle söylemedim. Çok iyi yerlere gelebilir, çok düzgün bir çocuğa benziyor, Harvard'da eğitim almış. Futbolla ilgili Harvard'da ne eğitimi aldıysa artık onu da bilemedim. Nuri Şahin'le ilgili, 'Teknik direktörlükte hiçbir başarı elde etmeden bir yere gelemezsin' dedim. Mutlaka belli yerlerden geçmen gerekiyor. Nuri Şahin'e değer vermiş, görmüşler ve gelecek umudu sezmişler. Ona bir takımı emanet etmiş adamlar. Nuri Şahin'in tutup da cevaplar vermesi çok saçma.

Haberin Devamı

Nuri kardeşim bende apoletler var, apoletler. 'Sende ne var, ne var sende, nerede başarın var' derim. Öyle kalırsın, ağzını açamazsın, ağzına sokarım lafı. Kupan var mı, bir şeyin var mı? Şampiyonlar Ligi'nde rekor mu kırmış? Bana şimdi Borussia Dortmund'u araştırtma. Son 2 deplasmanda Borussia Dortmund, 7 gol yemiş Almanya'da.

Francesco Farioli hakkında sen zaten konuşmaya cesaret edemezsin. Senin çünkü öyle bir antrenörlüğün yok. Sen bir antrenörü eleştiremezsin çünkü sen henüz antrenörlük seviyesinde o pozisyona çıkmadın. Aramızdaki fark o, bende kupalar var. Ben çoktan çıktım oralara, aynı seviyede değiliz Farioli'yle falan. Bunların antrenörlükte hiçbir başarıları yok, bunlarla aynı seviyede değiliz. Önce bir başarılı olsunlar, önce bir kupalar alsınlar. Ondan sonra tekrar gelsinler, başarılı olurlarsa eğer. Masa konuşalım karşılıklı.

Nuri Şahin'in ne reytingi var Allah aşkına! Nuri Şahin'i konuşup da kimden reyting alacağız yani? Ayrıca çocuk için çok kötü şeyler de söylemedim. İyi şeyler söyledim, efendi, düzgün, başarılı olacak işinde. Sen tutup bana cevap verirsen, ben seni bitiririm. Sen sus, işini yap orada. Antrenörlüğünü yap, seninle Türk olarak gurur duyuyoruz. İyi yerlere gelmeye bak, şu anda senin antrenörlük seviyen benimle konuşacak seviyede değil. Sen kupa falan almadan, bir apolet takmadan benle antrenörlükle ilgili çok fazla konuşamazsın. Sen susacaksın, işine bakacaksın.

Haberin Devamı

Bak sana orada ne güzel değer vermişler. Sen biran evvel o işlere yapmaya bak. O sosyal medyacıların falan, Twitter'dan falan bunun çalışan elemanları var ya... Bırakın hocam o işleri. Yapma abi bu işleri, gerek yok bu işlere. İnşallah çok başarılı olursun da Türkiye'yi temsil etmiş olursun. Ne kadar Türkiye'yi temsil ediyorsa artık o da tartışılır. Biz de seninle gurur duyarız. Harvard'a gideceksin 3 ay dümenden eğitim alacaksın, onu pompalayacaksın sosyal medyadan falan. O işleri geçeceksin, onu yemezler burada. Sen onu Almanya'da falan yapacaksın, buralarda yemez o iş!"