FenerbahçeSerdar Dursun'dan Jorge Jesus'a: Türkiye'ye niye geldi? | Beşiktaş beni istedi

Serdar Dursun'dan Jorge Jesus'a: Türkiye'ye niye geldi? | Beşiktaş beni istedi

05.09.2024 - 09:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den ayrılarak Alanyaspor'un yolunu tutan Serdar Dursun kariyerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Serdar Dursundan Jorge Jesusa: Türkiyeye niye geldi | Beşiktaş beni istedi

Fenerbahçe'den sezon başında ayrılan ve Alanyaspor'a giden Serdar Dursun sessizliğini bozdu. Kariyerine dair önemli açıklamalarda bulunan Serdar, Jorge Jesus için 'Türkiye’ye niye geldi? Keşke bu ülkeye gelmeseydi' dedi.

Haberin Devamı

"JESUS GELMESEYDİ BENİM HAYATIM BAŞKA OLURDU"
Jesus Türkiye’ye niye geldi? Keşke bu ülkeye gelmeseydi. O gelmeseydi benin hayatım farklı olacaktı. İkinci dönem o 20 golü rahatlıkla atardım. Milli Takımda oynardım. Ama ne yazık ki kendi tercihlerimle de hatalar yaptım. Şimdi hedefim yeniden Milli Takımda bulunmak. Ben kendime iyi bakıyorum. Hedefim Dünya Kupası’nda takımda olmak.

"BEŞİKTAŞ BENİ İSTEDİ"
"Karagümrük'e gittiğim dönem Beşiktaş istedi. Bonservis olayları vardı. Tekrar başka büyük bir camiya gidilir mi? Fenerbahçe izin ver mi? Karagümrük'te daha fazla mı süre alırsın? Milli Takıma daha rahat nasıl gidersin? gibi sorular gitmememin nedeniydi."

"BRIGHTON, FERDİ İÇİN BENİ ARADI"
"Ferdi de benim gibi Vitor Perreira dönemine kadar az süre alan bir isim, oynatmamışlardı. Ama sonra 2021'de bir başladı, çok iyi bir performans gösterdi. Kendini çok geliştirdi. Brighton'a gitmeden önce eşimle 'Hangi takıma gider?' diye liste yapmıştık, ben Brighton demiştim. Sonrasın Brighton'ın teknik direktörü Fabian Hürzeler aradı beni, bilgi aldı Haziran ayında. Ondan sonra ben de Ferdi'yi aradım. O da bana 'evet beni istiyorlar' dedi."

Haberin Devamı

"ALİ KOÇ FENERBAHÇE İÇİN HER ŞEYİ YAPABİLİR"
"Almanya'da sezonu gol kralı olarak bitirdikten sonra Union Berlin'e imzaya gidiyorduk. Biz havalimanındayken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç aradı. İkna etti. Ali Koç çok iyi bir Fenerbahçeli, Fenerbahçe için her şeyi yapabilir öyle bir insan. Transfer sonrası bir süre gizli kalmasını istedi benden, ben de kabul ettim. Onun da ilk transferiydi. O yüzden aramız çok özeldir onunla."

"ÇOCUKLARI ALDIM, NAMAZA GÖTÜRDÜM"
"Sezonun son maçıydı, İstanbulspor maçını oynadık. Sonrasında da Ferdi Kadıoğlu ve birkaç arkadaşımızla vakit geçiriyoduk, sabahladık. Ben de namazlarımı kılmaya çalışan bir insanım. Bizde sabahlayınca 'Hadi namaza gidelim' dedim. Biz giderken 3 tane genç gördük onlara 'Sizi namaza götüreyim' dedim. Onlar da geldi. Abdest almayı, namaz kılmayı bilmiyorlarmış, öğrettim. Gençlerden biri o anları çekmiş, bilmiyorum. Sonrasında viral oldu."