TrabzonsporŞenol Güneş’in kozu Banza

Şenol Güneş’in kozu Banza

13.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un teknik patronu, Beşiktaş’a karşı sahaya süreceği 11’i belirlemek için yoğun biçimde çalışıyor. Bordo-mavili hoca santrfor pozisyonunda yeni transfer Simon Banza’ya görev vermeyi planlıyor

Şenol Güneş’in kozu Banza

Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor’da 5. kez göreve getirilen ve 2 yıllık sözleşme imzalayan Teknik Direktör Şenol Güneş ilk sınavına pazar günü Beşiktaş karşısında çıkacak. Bordo-mavili hoca kritik maçtan galibiyetle ayrılarak yeni döneme iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi zorlu müsabakaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Teknik patron Şenol Güneş sahaya süreceği 11’i belirlemek için yoğun biçimde çalışıyor. Deneyimli teknik adam fiziksel ve form açısından en hazır durumda bulunan isimlere forma verecek. 41 maçta 23 gol attı Şenol Güneş’in santrfor pozisyonunda yeni transfer Simon Banza ile maça başlayabileceği ifade edildi. Trabzon’a önceki akşam gelen ve dün de takımla birlikte ilk çalışmasına çıkan Demokratik Kongolu golcünün fiziksel açıdan iyi durumda olduğu bildirildi.

Demokratik Kongo Milli Takımı kampına giden ancak Gine ve Etiyopya ile oynanan Afrika Uluslar Kupası eleme maçlarında yedek bekleyen Banza’nın Beşiktaş maçında oynamak istediği kaydedildi. Braga’dan kiralık olarak transfer edilen Simon Banza geçen sezon Portekiz ekibiyle 41 resmi maça çıkarken 23 gol, 5 asistlik performans sergilemişti. Kariyerinin en iyi dönemini geçiren yıldız futbolcu kadro dışı kalması ardından Trabzonspor’un yolunu tutmuştu.