Haberin Devamı

Şanssız ve biraz da erken geriye düştük. Tiago Santos’un müthiş bireysel yeteneği ile hazırladığı ve içeri çevirdiği top, Oosterwolde’ye çarpıp gol oldu: 0-1. 12’de temsilcimiz geriye düştü. Golün verdiği moralle ev sahibi oyundaki etkinliğini arttırdı ve bazı bölümlerde etkili de oldu.
Bu bölümlerde Livakoviç sahneye çıktı. Skor dengedeyken çıkardığı topun yanı sıra 27 ve 36’da çıkardığı iki topla takımının daha büyük skor dezavantajı yaşamasının önüne geçti.
İlk yarının son bölümlerine girerken takımımız toparlanmaya başladı. Rakip çıkarken İsmail topu kaptı. Dzeko 30’da kaçırdı. Birkaç dakika sonra yine karşı karşıya kalan Dzeko kötü bir vuruş yaptı. İkinci yarı daha etkili başlayan temsilcimiz oldu. Maximin topu kaptı ama golü bulamadı. Üç dakika sonra yine benzer bir fırsat yakaladı. Gole yaklaştığımız dakikalardı.
Daha atak oynuyorduk ancak golü bulamadık. Devamında hamleler geldi. 71’de oyuna giren İrfan Can Kahveci serbest vuruşu penaltı gibi kullandı, kaleciyi çaresiz bıraktı ve skoru eşitledi: 1-1. Son bölümde de kontrolü elinde tutun temsilcimiz bir büyük talihsizlik daha yaşadı. Zhehrova’nın son dakikadaki vuruşu, savunmamıza Çağlar’a çarpıp ağlara gitti: 1-2.