Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaray sezonun ilk maçı olmasına rağmen başarılıydı. Yeni transferlerin takıma uyumu üst düzeydeydi. Özellikle Emre ve Umut maçta öne çıkan oyunculardı. Emre Çolak’a ayrı bir parantez açmak istiyorum. Emre bu performansı ile devam ederse Türk futbolunun yıldızı olur. Galatasaray’ın duran toplardaki eksikliği devam ediyor ve golü de o yüzden yediler. Kasımpaşa ise tam hazır bir görüntü vermedi.

Maçın hakemi Fırat Aydınus yine mükemmel bir maç yönetti. Geçtiğimiz sezonun flaş isimi Aydınus bu sezon da buna aday olduğunu gösterdi. Bir hakemin maçı başarılı yönetip yönetmediğinin en önemli göstergesi oyuncuların hakeme duyduğu güvendir. Dün gece Fırat Aydınus maçın bitiş düdüğünü çaldıktan sonra, kazanan ve kaybeden her iki takım oyuncuları da onu ve yardımcılarını tebrik sırasına girdiler. Bu kusursuz yönetimlerinden dolayı Aydınus ve yardımcılarını tebrik ediyorum.
Oyuncu değişiklikleri ile ilgili 7 yabancının sahada bulunup bulunmaması tartışma konusu oldu. Melo Hamit’le değişti ancak Elmander-Sercan değişikliği tamamlanmadan da Melo oyun alanına girmediği için burada hükmen mağlubiyeti gerektirecek herhangi bir sorun yok. Dolayısıyla Galatasaray sahada hiç 7 yabancı oyuncuyla bulunmadı.