Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Sahada çok iyi bir futbol yoktu. Siyah-beyazlı futbolcular ikinci golü bulduktan sonra oyunun kontrolünü daha iyi sağladılar. Ernst ve İsmail Köybaşı çok iyi oynadılar. Cenk ise kalesinde kötü bir gol gördü. Eğer böyle goller yemeğe devam ederse bir daha çok zor forma şansı bulur.
Ordusporlu oyuncular çok istekli ve arzuluydular. Ancak yedikleri ikinci golden sonra, maçı çevirecek hareketleri yapamadılar. Stancu ve Culio, olağanüstü çaba gösteriler. Karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım ise iyi bir performans ortaya koyamadı. Faul değerlendirmelerinde ciddi hatalar yaptı. Vermesi gereken sarı kartları atladı.
Maçın yardımcı hakemi Baki Tuncay Akkın da çok kötü bir performans ortaya koydu. Maçın hemen başında ve ikinci yarıda çok hatalı ofsayt bayrakları kaldırdı. Özellikle Ordusporlu futbolcu rakip savunma oyuncusundan en az iki-üç metre geriden çıkmasına rağmen ofsayt bayrağı çekerek bu oyuncunun bariz gol şansını engelledi. Eğer bu skandal bayrağı kaldırmasaydı, bu oyuncu kaleci ile karşı karşıya kalacaktı. Bir diğer taraftaki yardımcı hakem Serkan Gencerler ise Akkın'ın tam aksine çok başarılı ofsayt yorumları yaptı. Sivok'un atmış olduğu golü iptal ettirmesi doğruydu.