Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar ekip olma yolunda çok önemli bir mesafe aldıklarını bu maçta da gösterdiler. Karşılaşmada istedikleri zaman oyun temposunu yükseltip düşürebiliyorlar. Zorlu bir deplasmandan üç puanın yanında Baros'u da kazanarak döndüler. Çünkü Çek golcü müthiş oynadı.
Orduspor'da işler kötü gitmeye devam ediyor. Takımın başına acilen yeni bir Teknik Direktör getirilmeli. Yeni hocanın takımı ateşleyeceği de unutulmamalı. Halis Özkahya çok başarılıydı. Oyunun kontrolünü sağlarken, mükemmel avantaj yorumları da yaptı. Sarı kartlarda hatasız bir maç çıkardı.
Orduspor'un penaltı beklediği iki pozisyondaki devam kararı çok doğruydu. İlkinde Ujfalusi toptan korunmak için kolunu vücuduna yapıştırmıştı. Top gelip koluna çarptığı için penaltı yoktu. İkincisinde ise Banana-Ujfalusi mücadelesinde de herhangi bir tutma söz konusu değildi. Bu pozisyonda da devam kararı doğruydu. Bir Orduspor atağında top oyun dışına çıkmadığı halde, işaret veren yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın bu bayrağı hatalıydı.