Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Galatasaraylı oyuncular golü buldukları ana kadar, çok hırslı ve istekliydiler. Golden sonra geriye yaslanarak rakibe pozisyon vermemeye çalıştılar. Engin oyunda kaldığı bölümde başarılıydı. Bir an önce 90 dakika oynayabilecek kapasiteye gelmeli.Galatasaray’ın ona çok ihtiyacı olacak.
Hüseyin Göçek , genel olarak kötü bir maç yönetmedi. En önemli hatası, Bursasporlu Stepanov’un kendi ceza alanında Eboue’ye yapmış olduğu kontrolsüz müdahaleye penaltı vuruşu vermemesiydi.
İlk yarıda Melo’nun ısrarlı sarı kart işareti yapmasına duyarsız kaldı. Ujfaluji’nin kendi ceza alanı içinde koluna çarpan topta, kol doğal konumda olduğu için penaltı değildi. Yine oyunun son bölümlerinde Ujfalusi’nin kendi ceza alanında Turgay’a yapmış olduğu müdahalede bence penaltı değildi. Burada Ujfalusi’nin Turgay’a eliyle bir müdahalesi var, ancak Turgay eli hissettiği anda kendini yere bıraktı. Penaltı verilse ağır bir karar olurdu. Bursaspor’un golünden önceki pozisyonda ofsaytta olan Ozan İpek topa müdahale etti, ancak yardımcı hakem Orkun Aktaş bunu tespit edemedi. Pozisyonun devamında top kornere gitti ve gol oldu.