Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Trabzonspor maçın ilk yarısında etkili oynasa da, ikinci devrede çok iyi bir performans ortaya koyamadı. Burak ve Volkan Şen, ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Ancak Trabzonspor bu oyunuyla play-off yolunda korkulu rüyalar görmeye devam eder. Manisaspor eline geçen üç net pozisyonu değerlendiremeyerek galibiyeti kaçırdı.
Hüseyin Göçek, oyunun sonucuna etki eden ciddi hatalar yapmasa da sarı kartlarda standartı tutturamadı. Manisasporlu oyunculara göstermiş olduğu sarı kartlarda ne kadar haklıysa, Trabzonsporlu oyuncuların aynı müdahalelerine kart göstermemesinde bir o kadar hatalıydı.
Maçın hemen başında Trabzonspor'un Burak'la kazanmış olduğu goldeki iptal kararı doğruydu. Bu pozisyonda Burak-Hüseyin Tok mücadelesinde faul söz konusu değildi. Ancak, Tok yerdeyken, Burak oyuncunun kafasına bastı, net fauldü. Erdinç Sezertam, Isaac'in ofsayt olan pozisyonuna 'devam' diyerek önemli hata yaptı, bu pozisyon golle sonuçlanabilirdi. Bu hata Sezertam gibi deneyimli bir yardımcı hakeme yakışmadı.