Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Hakem İlker Meral, kötü bir maç yönetti. Hakemlik tekniği olarak düz bir hakem. Maç içinde önleyici hakemlik yapamadı. Verdiği vermediği kararlarla sonuca etki etti.
Maçın başlarında Antalyasporlu Musa'nın, Selçuk'a yaptığı hareket kontrolsüzdü ve rakibine vücuduyla aşırı yüklendi, dolayısıyla bu pozisyon çok açık penaltıydı, ancak hakem vermedi. Sonrasında İbrahim'in kendi ceza alanı içinde topa müdahalesinde yardımcısından aldığı işaretle penaltı kararı verdi, ancak karar yanlıştı çünkü İbrahim Dağaşan'ın kolu doğal konumundaydı ve oyuncu topu da görmüyordu. Sonrasında Elmander ile Deniz'in birbiriyle itişip kakışmasında önleyici bir tavır gösteremedi. Elmander'in, Deniz'e hareketi sarı karttı.
Hakemin Baros'u ihraç ettiği pozisyonda küfürden başka birşey olamaz. Buradaki eleştirim Baros'a... Gol atması için oyuna girmesine rağmen takımını yalnız bıraktı. İkinci yarının son bölümlerinde Musa Nizam'ın ceza alanı içinde topun eline gelip çarpmasında bir penaltı yoktu. Oyuncunun kolu doğal konumundaydı. Antalyaspor'un golünde yardımcı hakemin devam kararı doğruydu.