Selçuk Dereli

Selçuk Dereli

selcuk.dereli@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Bu maçta futboldan çok hakem kararları ön plana çıktı. Karşılaşmanın hakemi ve onun ekibi çok önemli hatalar yaptılar. Sarı-kırmızılı takımın bulmuş olduğu ilk golde yardımcı hakem Baki Tuncay Akkın, Melo’nun çok açık ofsayt olan pozisyonunda bayrağı kaldırmayarak maçın sonucunu etkileyen çok büyük bir hata yaptı.
Bu ofsayt golden sonra bir de Hüseyin Göçek’in oyunun kontrolünü kaybetmesi maçı iyice gerdi. Bir hakem kötü bir maç yönetebilir, yanlış penaltı verebilir ya da ters fauller çalabilir. Ancak bir hakem otoritesini kaybedip maçı elinden kaçırırsa işte o zaman onun hakemliği tartışılır. Tıpkı dün gece Göçek’in düştüğü durum gibi... Göçek, Quaresma’yı Selçuk’a atmış olduğu tekmeden dolayı ihraç edemedi.
Sonrasında Simao’nun serbest vuruşu kullanırken topu kendisine çaptırmasına duyarsız kalması da onun kontrolü kaybetmesine en büyük örnekti. Oyunu elinden kaçırmış olmasının verdiği etkiyle taraftarların ve oyuncuların güvenini tamamen kaybeden Göçek, izlediğim en kötü hakemlik performansını sergiledi.

Haberin Devamı

Hüseyin göçtü

Lig TV’nin piero aleti Melo’nun 34 cm. ofsaytta olduğunu belirledi.