GalatasarayScott McTominay, Galatasaray'a karşı yüksekten uçtu!

Scott McTominay, Galatasaray'a karşı yüksekten uçtu!

14.07.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Cim-Bom’un İngiltere çıkarmasında görüştüğü Scott McTominay’ın istediği yüksek ücret sıkıntı yarattı.

Scott McTominay, Galatasaraya karşı yüksekten uçtu

Sarı-kırmızılı yönetimden İbrahim Hatipoğlu ile Cenk Ergün, İskoç futbolcunun menajeri ile dün Londra’da görüştü.

Haberin Devamı

Manchester United’ın 27 yaşındaki oyuncusunun istediği yıllık 10 milyon euroluk astronomik talebin çok yüksek bulunduğu belirtildi.

Galatasaraylı yetkililerin bunun üzerine listedeki diğer isimler için çalışma gerçekleştirdiği bildirildi. Hatipoğlu ve Ergün’ün, İngiltere’deki temaslarının ardından bugün kampa dönmesi bekleniyor.

SADECE TEMMUZ TAKSİDİ ÖDENMEDİ

Galatasaray’da Derrick Köhn’le ilgili Alman basınının iddia ettiği gibi açılmış bir dava olmadığı belirtildi. Sarı-kırmızılı yetkililer, Hannover 96’ya 1 Temmuz’daki taksidin ödenmediğini doğrularken, “30 Haziran itibariyle borçsuzluk kağıdı almak için üzerimize düşen görevi yerine getirdik. Köhn’ün bonusları da buna dahil... 1 Temmuz’da ödenmesi gereken bir taksit vardı. Önümüzdeki günlerde bunu da ödeyeceğiz ama ortada açılmış bir dava yok” dediler.

Haberin Devamı

EFE'YE 4 YILLIK İMZA

Galatasaray, iç transferde 18 yaşındaki genç oyuncusuyla Efe Akman’a 4 yıllık sözleşme imzalattı. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, “Akademi futbolcumuz Efe Akman ile 2027-2028 sezonu sonuna kadar geçerli olmak üzere profesyonel sözleşme imzalanmıştır” ifadeleri kullanıldı.