1.LigSamsunspor'da hedef seriyi sürdürmek

Samsunspor'da hedef seriyi sürdürmek

22.01.2014 - 15:39 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un ikinci başkanı Recep Hun, "Fethiyespor'u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Samsunsporda hedef seriyi sürdürmek

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un ikinci başkanı Recep Hun, "Fethiyespor'u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Hun, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptığını söyledi.

Deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve sahalarında TKİ Tavşanlı Linyitspor'u mağlup ettiklerini hatırlatan Hun, şöyle konuştu: "Peş peşe aldığımız galibiyetler takımda çok olumlu bir hava yarattı. Deplasmanda oynayacağımız Fethiyespor maçı da çıkışımızı sürdürmek açısından çok büyük önem taşıyor. Rakibimiz de bir çıkış yakaladı, alt sıralardan kurtulmak istiyor. İki takım açısından da dönüm maçı. Biz Fethiyespor'u yenerek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Ligde üst sıralarda kalıcı olmak için bu maçı mutlaka kazanmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında taraftarların tribünde yaptığı koreografiye dikkati çeken Hun, "Taraftarlarımızın her zaman yaptığı tribün şovları Türkiye gündemine oturdu. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçındaki performansları ayakta alkışı hak ediyordu. Yaptıkları 3 boyutlu koreografi, statta duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Onların coşkusuna futbolcular da eşlik etti ve futbol şehitlerimizi andığımız haftayı 3 puanla kapattık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Öte yandan Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, koşu ve kültür fizik çalışması yaptı.