FutbolSamsunspor – Fenerbahçe maçının heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de

Samsunspor – Fenerbahçe maçının heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de

20.10.2024 - 09:04 | Son Güncellenme:

Zirve yarışında puan kaybına tahammülü olmayan Fenerbahçe, milli aranın ardından Süper Lig’in 9. haftasında ligin flaş ekibi Samsunspor’a konuk oluyor. Karşılaşmanın heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de yaşanıyor.

Samsunspor – Fenerbahçe maçının heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de

Süper Lig'de çıktığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan ve 16 puanı bulunan Fenerbahçe, 7. haftada Antalya deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından 8. haftayı BAY geçmişti. Lider Galatasaray’ın dün akşam Antalya deplasmanından 3 puanla dönmesi ve puanını 25’e yükseltmesi sonrası 2 maç eksiği bulunan sarı lacivertlilerin zirveyle arasındaki puan farkı 9’a çıktı. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan İsmail Yüksek ile Cengiz Ünder, Samsun’a götürülmedi. “Mutlak 3 puan” parolasıyla sahaya çıkacak Fenerbahçe’de teknik direktör Jose Mourinho, kalede Livakovic’e forma verecek. Sakatlığını atlatan Osayi Samuel sağ bekteki yerini alacak. Yeni transfer Kostic’i ilk 11’de düşünen Portekizli teknik adam, sezon başından bu yana sol bekte oynayan Jayden Oosterwolde’yi Djiku’nun yanına stoper mevkisine çekecek. Orta sahada Amrabat-Fred-Szymanski üçlüsü yerini alırken, hücum hattında hafif sakatlığı bulunan Saint Maximin’in yerine milli arayı formda geçiren İrfan Can Kahveci’nin forma şansı bulması bekleniyor. İrfan’a hücumda takımın tecrübeli yıldızları Tadic ve Dzeko eşlik edecek.

Haberin Devamı

Alman teknik adam Thomas Reis yönetiminde Süper Lig’de sezona flaş bir başlangıç yapan Samsunspor ise 8 maçta aldığı 6 galibiyet, 2 mağlubiyetle 18 puanı hanesine yazdırdı. Haftaya 2. sırada giren Karadeniz ekibinde kırmızı beyazlı taraftarlar karşılaşmaya büyük ilgi göstererek biletlerin tamamını tüketti. Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, kritik 90 dakikada kaleyi Okan Kocuk'a emanet edecek. Savunmanın sağında Zeki Yavru, solunda Marc Bola, savunmanın göbeğinde Lubomir Satka-Rick Van Drongelen, orta saha üçlüsünde ise Youssef Bennasser-Celil Yüksel-Olivier Ntcham’ın oynaması bekleniyor. Hücum hattında ise Carlo Holse-Arnbor Muja-Marius Mouandilmadji formaya yakın isimler.

Bu akşam saat 19.00’da Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak Samsunspor – Fenerbahçe karşılaşmasını Muhammet Ali Metoğlu yönetecek. Metoğlu’nun yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Serkan Olguncan yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Burak Pakkan olacak.

Haberin Devamı

Samsunspor – Fenerbahçe maçı, “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER

-Samsunspor, bu sezon ligde evinde oynadığı 4 maçın hiçbirinde ilk yarıları önde tamamlayamadı. (3 maçta İY 2, 1 maçta İY X) -Fenerbahçe, bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 4 maçın hiçbirinde ilk yarıyı geride kapatmadı. (3 maçta İY 2, 1 maçta İY X) -İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan 2 karşılaşmada da toplam gol sayısı 2-3 gol aralığında kaldı. -Fenerbahçe, bu sezon ligde deplasmanda oynadığı 4 maçta da 1.5 gol barajını aştı. -Fenerbahçe, bu sezon ligde deplasmanda oynadığı son 3 maçta kalesini gole kapattı. -Maçın hakemi Muhammet Ali Metoğlu, Süper Lig'de yönettiği son 8 maçın 7'sinde 4,5 kart barajını aştı.

MİSLİ YAZARI SAFA CAN KONUKSEVER’İN YORUMU

Samsunspor sezonun tartışmasız flaş takımı. Transfer yasağına rağmen Thomas Reis yönetiminde çok pragmatik bir oyunları var. 4 haftadır kazanıyorlar. 18 puanla milli araya ikinci sırada girdiler. Evinde Başakşehir ve Göztepe gibi iki önemli rakibi yenen Kırmızı-Beyazlılar, Fenerbahçe’ye de mutlaka zorluk çıkartacaktır. Ev sahibinin en azından 1 gol bulacağını düşünüyorum. Diğer tercihim de 2.5 Üst. MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Haberin Devamı

Bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Fenerbahçe kazanır" oldu! %61’lik kesim sarı-lacivertlilerin deplasmanda Samsunspor’u yenmesini bekliyor. Aynı zamanda Misli üyeleri bu karşılaşmaya özel oyuncu bahislerini de tercih ederek maçın heyecanına ortak oluyor.

MİSLİ’DEN YENİ ÜYELERE 50+100 TL!

Misli’ye yeni üye olan herkes 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve 50+100 TL kazanma şansını yakalayın. Süper Lig’in heyecanını “Şampiyon Oranlar” ile daha fazla yaşayın!

Samsunspor – Fenerbahçe maçının heyecanı “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile Misli’de