24.12.2008 - 01:27 | Son Güncellenme:
FB TV’deki “Kaptan Köşkü” programına katılan sarı-lacivertli oyuncu, deplasmandaki puan kayıplarını kendilerinin de çözemediğini belirterek, “Benim görüşüme göre deplasmanda daha fazla puan alan takım mutlu sona ulaşacaktır. Şampiyonluğa oynayan takımların deplasmanlarda aldıkları puanlar ne kadar fazlaysa, şampiyonluğa ulaşma şansları da o kadar fazla olur diye düşünüyorum” diye konuştu.
Noel’i İstanbul’da geçireceğini ifade eden Sambacı, “Akrabalarım Brezilya’dan geliyor. İstanbul soğuğunu ailemle birlikte yaşayacağız. Akrabalarım da zaten bana Brezilyalı değilsin, sen İstanbullu oldun diyorlar” ifadesini kullandı.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.