Şampiyonlar LigiŞampiyonlar Ligi'nde Hakan Çalhanoğlu fırtınası! Muhteşem gol

Şampiyonlar Ligi'nde Hakan Çalhanoğlu fırtınası! Muhteşem gol

01.10.2024 - 23:04 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Inter ile Kızılyıldız karşı karşıya geldi. İtalyan ekibi sahadan 4-0 galip ayrılırken Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu'nun muhteşem golü geceye damgasını vurdu. İşte detaylar...

Şampiyonlar Liginde Hakan Çalhanoğlu fırtınası Muhteşem gol

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter, Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Kızılyıldız ile kozlarını paylaştı. Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan maçta Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gol, geceye damga vurdu.

Haberin Devamı

İLK 11'DE BAŞLADI

Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu dev maçta ilk 11'de başlattı.

MUHTEŞEM GOL 

11. dakikada Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun muhteşem golü ile öne geçti. Ceza sahasına 5-6 metre mesafeden kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, uzak köşeye nefis bir vuruş yaptı. Top sol üst direğe çarptı ve ağlarla buluştu.

SNEİJDER SONRASI BİR İLK

Hakan Çalhanoğlu, Wesley Sneijder’den bu yana Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde frikik golü atan ilk oyuncu oldu.

7 MAÇTA 2 GOL

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla bu sezon 7 maça çıktı. Milli futbolcu söz konusu müsabakalarda 2 kez rakip fileleri sarsmayı başardı.

Haberin Devamı

KRUNİC'İN HATASI SONRASI GOL

Maçın 59. dakikasında Inter farkı 2'ye çıkardı. Fenerbahçe'den Kızılyıldız'a transfer olan Krunic'in kaptırdığı top sonrası Taremi pasını Arnautovic'e aktardı. Tecrübeli futbolcu vuruşunda fileleri havalandırdı.

Şampiyonlar Liginde Hakan Çalhanoğlu fırtınası Muhteşem gol

4-0'LIK GALİBİYET

İtalyan ekibi 71. dakikada Lautaro Martinez, 81. dakikada ise Taremi'nin (P) golleriyle farkı 4'e çıkarmayı başardı.Mücadele Inter'in 4-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.