GalatasarayŞahan Gökbakar'dan Galatasaray yönetimine tepki! Erden Timur örneği

Şahan Gökbakar'dan Galatasaray yönetimine tepki! Erden Timur örneği

28.08.2024 - 01:12 | Son Güncellenme:

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne vedasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Şahan Gökbakardan Galatasaray yönetimine tepki Erden Timur örneği

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanşında Young Boys ile karşı karşıya geldi. Rams Park'taki müsabaka Young Boys'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Haberin Devamı

Galatasaraylı ünlü komedyen Şahan Gökbakar, sarı-kırmızılıların UEFA Şampiyonlar Ligi'ne vedasının ardından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Şahan Gökbakar, Galatasaray'ın Young Boys'a mağlup olduğu maçın ardından yaptığı paylaşımda yönetime tepki gösterdi.

Şahan Gökbakar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle tebrikler Young Boys… Bu maç Galatasaray'ın aylardır süren iç karışıklığının, takımdaki şımarıklığın, yönetimdeki vurdumduymazlığın, teknik heyetteki ezberciliğin ve basiretsizliğin, çıkarcılığın, işbilmezliğin bir sonucunu gördük.

İyi gideni bozmak ve başarıyı yermek bizim geleneğimiz malesef. Hala bu takımda sağ bek Barış, sol bek Berkan ise, hala orta sahaya Demirbay umutsa, hala sana önde basana adam gibi bir oyun alternatifin yoksa sen Şampiyonlar Ligi'ni haketmiyorsun demektir.

Haberin Devamı

Bugün hiç susmayan bu taraftara yazık. Bugün hep birlikte ilk Dursun Özbek dönemini anımsamadınız mı?

Hani Erden Timursuz olan... İnsan göz göre göre gelen bu başarısızlığa sinirleniyor. Şimdi çıkın konuşun 'Transfer gündemimizde yok' diye!"