DiğerRingde 'isyan' var!

Ringde 'isyan' var!

30.03.2014 - 12:24 | Son Güncellenme:

Dünyadaki en başarılı ve ünlü sporcuların mücadele ettiği “Glory World Series’in 15. durağı yine İstanbul!

Ringde isyan var

Tamar Melike Tegün/Skorer

Haberin Devamı

Dünyadaki en başarılı ve ünlü sporcuların mücadele ettiği “Glory World Series’in 15. durağı yine İstanbul!

Geçtiğimiz yıl ünlü Türk kick boks şampiyonu Gökhan Saki’nin Daniel Ghita’yı unutulmaz bir performansla mağlup ederek adını kick box tarihine altın harflerle kazıdığı ve birbirinden muhteşem müsabakalara sahne olan Ülker Sports Arena, bu yıl yine kick boks severlere ev sahipliği yapacak.
Kick Boks Şampiyonlar Ligi fırtınası esecek gecede başta Gökhan “The Rebel” Saki başta olmak üzere bir çok ülkeden usta sporcular “Glory World Series 2014” dünya şampiyonluğuna vize alabilmek için kıyasıya mücadele edecekler.

Glory15 İstanbul’un bu seneki en büyük sürprizi, Dünya Hafif Ağırsiklet Şampiyonluk Turnuvası’na da ev sahipliği yapacak olması. Türkiye’nin uluslararası kick boks gururu Gökhan Saki’nin Avusturyalı Nathan Corbett; Surinamlı Tyrone Spong’un ise Brezilyalı Saulo Cavalari ile karşı karşıya geleceği yarı final maçlarından sonra birincilik için final maçı 12 Nisan’da yapılacak.

Haberin Devamı

Glory 15, 3 maçlık turnuvanın dışında da önemli maçlara ev sahipliği yapacak. Ağırsiklette Errol Zimmerman ile Ben Edwards’ın kıyasıya mücadele edeceği Glory15’te, hafif siklette ise Robin vas Roosmalen ile Marat Grigorian karşı karşıya gelecek. Gecenin süper dövüşleri ise Amerikalı Brian Collette ile Mourad Bouzidi ve Brezilyalı Jhonata Diniz ile Mısırlı Hesdy Gerges arasında yapılacak.
Kick Boks severler, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ülker Arena’yı dolduracak; birbirinden müthiş karşılaşmalarla heyecan doruğa çıkacak!

Çeşitli görsel şovlarla, sürpriz ünlü konukların katılımıyla renklenecek; heyecan ve adrenalin dolu kick boks karşılaşmalarıyla adından söz ettirecek gece 12 Nisan Cumartesi akşamı, SPIKE TV aracılığıyla canlı olarak dünyanın birçok ülkesinde yayınlanacak.

Bilmeyenler için not; geçtiğimiz yıl Gökhan “The Rebel” Saki, daha önceki karşılaşmalarında sol kolunu kıran Romanyalı rakibi Daniel Ghita’yı yumruk ve tekmeleri karşısında havlu atmak zorunda bırakmıştı.