İspanya La LigaReal Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler açıklaması!

Real Madrid'de Ancelotti'den Arda Güler açıklaması!

01.10.2024 - 22:34 | Son Güncellenme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ayrılık iddiaları sonrası Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Real Madridde Ancelottiden Arda Güler açıklaması

Real Madrid La Liga'da geçen hafta oynanan Atletico Madrid derbisinde 1-1'lik skorla sahadan 1 puanla ayrılmıştı. Geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru kendisine ilk 11'de yer bulan Arda, yeteneklerini sergileyerek Carlo Ancelotti'nin güvenini kazanmıştı. EURO 2024'te performansıyla göz dolduran yıldız oyuncunun, Kroos'un emekli olmasının da etkisiyle bu sezon ideal ilk 11'de yer alacağı tahmin ediliyordu. Ancak beklenen olmadı.

Haberin Devamı

AYRILIK İDDİALARI

Süre bulmakta zorlanan Milli yıldızın Carlo Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirerek yakın gelecekte süre bulamaması durumunda bir çıkış yolu arayacağını ifade ettiği iddia edilmişti.

ANCELOTTI KONUŞTU

Arda Güler'in son olarak Atletico Madrid maçında görev alamamasının ardından ortaya çıkan ayrılık haberleri sonrasında teknik direktörü Ancelotti çok önemli bir açıklamada bulundu. İtalyan hoca, Arda Güler'in takımdaki rolüne değindi.

İtalyan teknik adam, "Arda Güler, sezonun bu noktasında geçen sezona göre daha fazla süre aldı. O rolünü biliyor. Burada kesinlikle geleceği var." sözlerini dile getirdi.