İspanya La LigaReal Madrid ve Arda Güler'den transfer kararı! Fenerbahçe iddiaları sonrası İspanyol basını duyurdu

Real Madrid ve Arda Güler'den transfer kararı! Fenerbahçe iddiaları sonrası İspanyol basını duyurdu

13.10.2024 - 12:43 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de istediği süreleri bulmakta zorlanan Milli yıldız Arda Güler için ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. İspanyol basını İspanyol devinin ve genç yıldızın transfer kararını duyurdu.

Real Madrid ve Arda Gülerden transfer kararı Fenerbahçe iddiaları sonrası İspanyol basını duyurdu

Real Madrid'de istediği süreleri bulmakta zorlanan Arda Güler, İspanya'da konuşulmaya devam ediyor. Son gümlerde Milli yıldızın yeteri kadar forma şansı bulamadığı için mutsuz olduğu ve bu durumun değişmemesi halinde ocak ayında Real Madrid’den ayrılmayı planladığı iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

AYRILIK İDDİALARI GÜNDEME GELDİ

Real Madrid'de süre bulmakta zorlanan Arda Güler için ayrılık iddiaları gündeme gelmişti. Fenerbahçe, Real Madrid’in ara transfer döneminde kiralaması halinde Arda Güler için harekete geçmeyi planladığı ileri sürülürken Premier Lig ve Bundesliga devlerinin yanı sıra LaLiga'dan da Milli yıldıza talipler olduğu iddia edilmişti.

ARDA'DAN ANCELOTTİ AÇIKLAMASI

Arda Güler geçtiğimiz günlerde Real Madrid'de teknik direktör Ancelotti ile bir sorun yaşayıp yaşamadığına yönelik soruya şu şekilde yanıt vermişti:

Hocamla aramda hiçbir sorun yok. Bu sene daha fazla süre alıyorum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Orada her şey yolunda. Tabii ki her maç oynamak isterim ama hiçbir problem yok.

Haberin Devamı

'KESİNLİKLE NİYETİ YOK'

Football Espana'ya konuşan gazeteci Matteo Moretto, Real Madrid'de yaşanan son gelişmeler hakkında bilgi verdi. Moretto, Arda'nın Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer olacağı yönündeki iddialara ilişkin şu sözleri dile getirdi:

Arda Güler'in Türkiye'ye dönebileceği ve belki de eski kulübü Fenerbahçe'ye kiralanabileceği yönünde çeşitli söylentiler çıktı. Bu söylentiler yaz aylarında gündeme gelmişti ve şimdi yeniden ileri sürüldü. Ancak değişen bir şey yok ve Arda'nın Real Madrid'den ayrılmaya kesinlikle niyeti yok.

Real Madrid ve Arda Gülerden transfer kararı Fenerbahçe iddiaları sonrası İspanyol basını duyurdu

'MADRİD KARARINI VERDİ'

Mayıs ayından bu yana Arda Güler'in süreleri artarken ve Ancelotti'nin güvenini kazanırken Real Madrid onun hiçbir yere takımdan ayrılmamasına karar verdi. Bu görüş Arda Güler için de aynı. Hem oyuncu hem de kulüp ayrılığı düşünmüyor. Fenerbahçe'nin Arda Güler'i transfer etme şansı olduğuna dair bir bilgim yok.