Beşiktaş Rashica ve Aboubakar'a sürpriz talipler! İngiliz ekibi ısrarcı

Rashica ve Aboubakar'a sürpriz talipler! İngiliz ekibi ısrarcı

21.05.2024 - 08:48 | Son Güncellenme:

Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta takımdan ayrılması beklenen isimlerden Vincent Aboubakar ile Milot Rashica'ya talip çıktı.

Rashica ve Aboubakara sürpriz talipler İngiliz ekibi ısrarcı

Beşiktaş'ta yeni sezon kadro çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar'da takıma katılacak isimler kadar kadrodakilerin de durumu merak ediliyor.

Haberin Devamı

İNGİLİZLER RASHICA'NIN PEŞİNDE

Sezon başında Galatasaray’ın alması beklenen Milot Rashica için Beşiktaş devreye girmiş ve imzayı attırmıştı. 27 yaşındaki Kosovalı kanat oyuncusu için Norwich’e 5.2 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Rashica genel anlamda iyi bir sezon geçirmese de çok sayıda kulübün, Beşiktaş’ın kapısını çaldığı öğrenildi. İngiliz ekibi West Bromwich, bu transferde oldukça ısrarcı. Yönetim sezon sonunda oyuncunun durumuyla ilgili kararını verecek. Ancak 7-8 milyon Euro aralığında Rashica’nın gidişine izin verilebileceği konuşuluyor.

ABOUBAKAR'A RUSYA'DAN TALİP!
Beşiktaş’ın gelecek sezon planları arasında yer almayan ve yollarını ayırmak istediği Vincent Aboubakar’a sürpriz bir talip çıktı. Africa Foot’ta yer alan habere göre Spartak Moskova, Beşiktaş’ın Kamerunlu golcüsü için harekete geçti.

Haberin Devamı

YÖNETİMİN BONSERVİS BEKLENTİSİ
Haberin detaylarında Rus devinin, geçtiğimiz kış transfer döneminden beri Vincent Aboubakar’ı kadrosuna katmak istediği ve önümüzdeki transfer döneminde Beşiktaş’ın kapısını çalacağı söylendi. Ayrıca Beşiktaş Yönetimi’nin, Aboubakar için gelecek 4 milyon euro bandında bir teklifi kabul edebileceği de iddia edildi.