BasketbolPotada Hido sesleri

Potada Hido sesleri

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

TBF’nin 26 Ekim’deki Olağan Genel Kurulu’nda şimdiki başkan Harun Erdenay’ın aday olmayacağı öğrenildi. Hidayet Türkoğlu’nun tek aday olarak seçime katılması ve koltuğa oturması bekleniyor.

Potada Hido sesleri

Basketbol camiası, kan değişimine hazırlanıyor. 16 ay önce yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığa seçilen Harun Erdenay’ın, 26 Ekim’de yapılacak Olağan Genel Kurul’da aday olmayı düşünmediğinin ortaya çıkması, gözleri Hidayet Türkoğlu’na çevirdi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta, bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve basketbola hizmetinin devam edeceğini açıklayaran Cumhurbaşkanlığı Spordan Sorumlu Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu’nun kolları sıvadığı ve büyük olasılıkla seçimlere tek aday olarak gireceği öğrenildi.

Hidayet Türkoğlu’nun yeni bir ekiple yola çıkacağı, kendi döneminde forma giyen önemli isimleri yönetimine alacağı belirtildi.

Fenerbahçe Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan’ın, Aziz Yıldırım’ın onay vermesi durumunda Türkoğlu ile birlikte çalışacağı, Kerem Tunçeri, Hüseyin Beşok gibi isimlerin de ekibe dahil edilecekleri ifade edildi.