SkorerMilli takım elendi mi, Portekiz-Türkiye rövanş maçı var mı? Dünya Kupası elemeleri çift maç mı, final maçları ne zaman?

Milli takım elendi mi, Portekiz-Türkiye rövanş maçı var mı? Dünya Kupası elemeleri çift maç mı, final maçları ne zaman?

25.03.2022 - 01:25 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı final karşılaşmaları gerçekleşti. Türkiye, yarı finalde Portekiz ile karşılaştı. Sporseverler, kritik maç sonrası Dünya Kupası elemeleri tek maç mı, çift maç mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Dünya Kupası final maçı ne zaman, Türkiye Dünya Kupası'ndan elendi mi?

Milli takım elendi mi, Portekiz-Türkiye rövanş maçı var mı Dünya Kupası elemeleri çift maç mı, final maçları ne zaman

Türkiye, Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Portekiz karşısında top koşturdu. 24 Mart günü başlayan yarı final turu ardından gözler rövanş maçlarına çevrilse de yarı final tek maç şeklinde gerçekleşiyor. Finale giden yolda Rusya - Polonya karşılaşması iptal edilirken Ukrayna'nın İskoçya ile olan maçı da ertelendi. İşte, Dünya Kupası elemeleri final maçı tarihleri...

Haberin Devamı

PORTEKİZ - TÜRKİYE TEK MAÇ MI, RÖVANŞ VAR MI?

Türkiye'nin Portekiz ile 24 Mart tarihinde karşı karşıya geldi. Mücadele tek maç üzerinden gerçekleşecek. Karşılaşmanın rövanşı ise bulunmayacak.

Milli takım, 24 Mart akşamı Portekiz'e karşı oynadığı mücadeleden 3-1 mağlup ayrılarak Dünya Kupası Avrupa Elemelerine veda etti.

DÜNYA KUPASI AVRUPA ELEMELERİ FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Final maçları ise 29 Mart tarihinde başlıyor olacak. Maçı iptal edilen Rusya ile eşleşen Polonya, doğrudan finale yükseldi.

Katar'ın ev sahipliği yapacağı 22. Dünya Kupası, 21 Kasım-18 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenleniyor olacak.