GalatasarayPatrick Rahmen: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız!

Patrick Rahmen: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız!

20.08.2024 - 20:24 | Son Güncellenme:

Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Young Boys'ta teknik direktör Patrick Rahmen açıklamalarda bulundu.

Patrick Rahmen: Kazanmak için elimizden geleni yapacağız

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında yarın Galatasaray'ı konuk edecek İsviçre temsilcisi Young Boys'un teknik direktörü Patrick Rahmen, kolay olmayacağını ancak sahalarında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

İsviçreli 55 yaşındaki teknik direktör, maçın oynanacağı Bern kentindeki Wankdorf Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma öncesi kendilerini iyi hissettiklerini belirten Rahmen, "Karşılaşmayla ilgili hazırlıklarımızı yapıyoruz. İsviçre Ligi'ne iyi başlayamadık ama Galatasaray maçlarına kendimizi iyi hazırlamamız gerek." dedi.

Maç öncesi tüm biletlerin satıldığını aktaran Patrick Rahmen, "Maça hazırız. Galatasaray'da yıldız futbolcular var. Biz de Bern'de Şampiyonlar Ligi'nde maç kazanabileceğimizi kaç kere gösterdik. Yarın kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunun mümkün olduğuna inanıyoruz." diye konuştu.

Rahmen, birçok oyuncusunun sakatlığı bulunduğunun hatırlatılması üzerine, "Şu anda bizimle olan oyuncuları konuşalım. Burada olan oyunculara güveniyoruz. Takımımızda kalite var. Kendimize inanıyoruz. Olanla oynamamız ve kendimize güvenmemiz lazım. Önümüzdeki iki maça hazırız. Elimizden geleni yapacağız. Güzel maçlar çıkaracağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Tecrübeli teknik adam, "Galatasaray'ın iyi ve kuvvetli bir takım olduğunu biliyoruz. Yıldız, milli takımlarda oynayan, hücumda yaratıcı futbolcuları var. İyi hücum yapıyorlar. Videoları izledik, her şeyi analiz ettik. Bu akşam yine izleyeceğiz. Kolay olmayacağını biliyoruz. Ancak iki maçta elimizden geleni yapmamız ve son maçlardan iyi performans göstermemiz lazım. Kerem Demirbay'ı göreceğim için sevinçliyim. Kendisiyle Hamburg'da tanışmıştık." değerlendirmesinde bulundu.