Dünyadan Futbol Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim'den sitem! 'Gerçekten mutluyum'

Panathinaikos'tan ayrılan Fatih Terim'den sitem! 'Gerçekten mutluyum'

20.05.2024 - 18:04 | Son Güncellenme:

Yunanistan'daki Panathinaikos macerası uzun sürmeyen Fatih Terim, ayrılığına dair açıklamalarda bulundu. Yunan basınına konuşan Fatih Terim çarpıcı ifadeler kullandı.

Panathinaikostan ayrılan Fatih Terimden sitem Gerçekten mutluyum

Yunanistan Süper Ligi'nde Panathinaikos'ta görevine son verilen Fatih Terim suskunluğunu bozdu. Yunanistan macerası kısa süren Fatih Terim, Panathinaikos'ta geçirdiği görev süresine dair konuştu.

Haberin Devamı

Yunanistan basınından ERT'ye demeç veren Fatih Terim, Yunan halkına teşekkür ederek şu sözleri dile getirdi:

"Nerede olursam olayım bana saygı ve sevgi gösterdikleri için Yunan halkına çok teşekkür ediyorum. Panathinaikoslu olmayan taraftarlardan bile saygı ve sevgi gördüğüm için gerçekten mutluyum."

"Bugün geldiğinizde basın olarak sadece biz buradayız. Geldiğinizde basın çok ilgi göstermişti. Neler söyleyeceksiniz" sorusuna Fatih Terim şu cevabı verdi:

"Türkiye'de de durum aşağı yukarı aynı. Ben de çalışırken sorduğum ve sürekli söylediğim bir şey var; gelen oyuncular için kalabalığın toplanması yerine geldiklerinde ve ayrılırken de bunu yapmaları için onları alkışlayıp desteklememiz önemli. Buraya geldiğimde, içeri girene kadar fotoğraf çektirmek isteyen ve bana güzel şeyler söyleyen çok sayıda insan vardı. Kalabalık olmak ve gerçek olmamak, az sayıda olmak ve eğer gerçekse diğerine göre daha iyi."

Haberin Devamı

PANATHINAIKOS'TA 26 MAÇA ÇIKTI

Fatih Terim, Panathinaikos döneminde 26 müsabakada görev aldı. Fatih Terim'in öğrencileri bu süreçte 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETMİŞTİ

Fatih Terim, Panathinaikos'taki görevine son verilmesinin ardından bir paylaşımda bulunmuştu. Fatih Terim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

"Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamak, çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile, 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı.

Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos Kulübü'ne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum. Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle."