GalatasarayÖZEL | Galatasaray'dan Wendel için rekor bonservis! Dudak uçuklatan teklif

ÖZEL | Galatasaray'dan Wendel için rekor bonservis! Dudak uçuklatan teklif

21.07.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, tarihinin en yüksek bonservis bedelini ödemek için kesenin ağzını açtı. Zenit’in cevabı bekleniyor.

ÖZEL | Galatasaraydan Wendel için rekor bonservis Dudak uçuklatan teklif

Galatasaray, tarihinin en büyük transfer bedelini ödeyerek transfer yapmaya hazırlanıyor. 17 milyon euro ile tarihinde en çok Mario Jardel’e bonservis bedeli veren sarı-kırmızılılar, Zenit’ten Wendel’i alabilmek için bu çıtayı yükseltecek.

Haberin Devamı

Kesenin ağzını açan Galatasaray, Zenit’in Brezilyalı oyuncusu için 20 milyon euroya kadar çıktı. 26 yaşındaki futbolcu bu rakama transfer edilirse, Galatasaray tarihinin en yüksek bonservis ödenmiş oyuncusu olacak. Teknik Direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği Brezilyalı orta saha oyuncusunun Zenit’e Galatasaray’da oynamak için rest çekmesinin transfere etki edeceği belirtildi. Rus ekibinin ilk önce Wendel’i kesinlikle satmak istemediği ancak oyuncunun ısrarı sonunda geri adım atıldığı bildirildi.

ÖZEL | Galatasaraydan Wendel için rekor bonservis Dudak uçuklatan teklif

Aslan’ın bu transferde gözünün karartmasının nedeni ise uzun yıllardır 8 numarada yaşanan problem olduğu vurgulandı.

Galatasaray’da resmi olarak açıklanmamasına rağmen Doue transferinde de problem kalmadığı belirtildi. Rennes ile 6 milyon euroya anlaşan sarı-kırmızılılar, 1.5 milyon euro civarında da bonus verecek. 4 yıllık anlaşma sağlanan 21 yaşındaki oyuncu ise 1.2 milyon euro yıllık ücret alacak.

Haberin Devamı

DUBOIS İÇİN TAKIM ARAYIŞI

Galatasaray bir yandan sağ bek arayışını devam ettirirken, diğer yandan da takımla bulunan diğer sağ savunmacı Leo Dubois’i elden çıkarmak için çalışmalara girişti.

Bu sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Göztepe’nin Dubois’i transfer etmek için çalışmalara başladığı öğrenildi. 

Teknik Direktör Okan Buruk’un, özellikle yabancı kontenjanından dolayı Fransız sağ bek ile devam etmeyi düşünmezken, yine de kampta Dubois’i gözlem altına aldı.

ÖZEL | Galatasaraydan Wendel için rekor bonservis Dudak uçuklatan teklif

ANTONIO SANABRIA İDDİASI

İtalya’da Galatasaray’ın Antonio Sanabria ile igililendiği iddia edildi.

La Stampa Gazetesi’nin haberinde, “Galatasaray, Sanabria’yı istiyor. Torino’ya yeniden teklif var” denirken, şu ifadeler yer aldı:“Türk kulübü, Paraguaylı golcüyü düşünüyor. Ancak Teknik Direktör Paolo Vanoli transfer edilemez olduğunu düşünüyor.”