Türkiye Haberleri ÖZEL | Ferdi Kadıoğlu'ndan Arda Güler için çok konuşulacak benzetme! Finalde istediği rakibi açıkladı

ÖZEL | Ferdi Kadıoğlu'ndan Arda Güler için çok konuşulacak benzetme! Finalde istediği rakibi açıkladı

21.06.2024 - 07:03 | Son Güncellenme:

A Milli Takımı’nın değişmez ismi Ferdi Kadıoğlu, transfer söylentileri hakkında konuştu. Yıldız futbolcu, Avrupa Şampiyonası’nda final oynaması durumunda istediği rakibi de açıkladı.

ÖZEL | Ferdi Kadıoğlundan Arda Güler için çok konuşulacak benzetme Finalde istediği rakibi açıkladı

A Milli Takımı’nın değişmez ismi Ferdi Kadıoğlu, transfer söylentilerini bir kenara bırakarak, sadece ay-yıldıza odaklandığını söyledi. Yıldız futbolcu, Avrupa Şampiyonası’nda final oynaması durumunda rakiplerinin Almanya olmasını diledi.

Haberin Devamı

Gürcistan galibiyetinin ardından kampa mutlu bir şekilde döndüklerini söyleyen Ferdi, “Biliyorsunuz ki Avrupa Futbol Şampiyonası’na tarihimizde ilk kez galibiyetle başlıyoruz. O yüzden uyumakta zorluk çektik” dedi.

Dönüş yolunda Portekiz’in ilk maçını izlediklerini dile getiren tecrübeli oyuncu, “Son dakikada gol buldular. Bizim için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama bizim yapmamız gereken tek şey var, o da en iyi şekilde bu maça hazırlanma. Portekiz gibi bir takım ile oynamak bize mutluluk verecek. Özellikle galibiyetle ayrılırsak daha da önemli olacak” diye konuştu.

ÖZEL | Ferdi Kadıoğlundan Arda Güler için çok konuşulacak benzetme Finalde istediği rakibi açıkladı

Montella faktörü

Milli Takım’da hem çok genç futbolcuların hem de deneyimli isimlerin bulunduğuna vurgu yapan tecrübeli oyuncu, “Herkesin birbirleriyle olan ilişkisi çok iyi. Herkes çok çalışkan. Bir hedef doğrultusunda herkes bir şeyler başarmak istiyor. Ama bunu başarabilmek için öncelikle gruptan çıkmamız gerekiyor. Turu geçtikten sonra biraz şansa da bağlı, gelecek rakipler de önemli. Amacımız bu şekilde ilerlemek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın teorik ve taktiksel bir hoca olduğunu söyleyen Ferdi, “Montella’nın sisteminde kendimi çok rahat hissediyorum” dedi.

Sakatlığı ile ilgili konuşan Ferdi Kadıoğlu, “Ufak tefek problemlerim olmuştu. O yüzden bu problemler nedeniyle ilk iki hazırlık maçında sorun olmasın diye riske girmemeyi tercih ettik. Ama Gürcistan maçında hepimiz gördük ben de gördüm, yüzde 100 olarak geri geldim. O yüzden tam anlamıyla iyileştiğimi söyleyebilirim. Gelecek maçlar için de tam manasıyla hazırım” ifadesini kullandı.

ÖZEL | Ferdi Kadıoğlundan Arda Güler için çok konuşulacak benzetme Finalde istediği rakibi açıkladı

‘Yedek kulübesi bizle geliyordu’

Kerem Aktüroğlu’nun Gürcistan maçının son dakikasında attığı golü anlatan Ferdi Kadıoğlu, şunları söyledi: “Açıkçası çok güzel bir andı. Kalecileri bizim ceza sahasının içindeydi. Top sekti bir şekilde önümüze düştü ve Kerem’in koşusunu gördük. Bir anda anlık olarak da yedek kulübesinin bizimle geldiğini gördüm. Çünkü biliyorsunuz ki gol ortalaması da çok çok önemli bu durumda. O yüzden gole giderken de çok mutluyduk ve golden sonra da hep beraber sevindik.”

Haberin Devamı

‘Kadife ayak Arda’

Fenerbahçe’den takım arkadaşı Arda Güler’in Real Madrid’e transferi sonrası fiziksel yönden daha iyi geliştiğini belirten Ferdi Kadıoğlu, “Arda ile ilgili şunu söyleyebilirim; Real Madrid’e gittikten sonra fiziksel gücünü arttırdığını görüyoruz. Geliştirdiği noktalardan bir tanesi bu. Sezonun ilk yarısında biraz şanssız sakatlıklar yaşadı ama daha güçlü döndü. Çünkü diğer tarafa baktığınızda bu tarz zorluklar sizi de geliştirir. Ve özgüvenli gördük. Yeteneği tartışılmaz, tabiri caizse kadife ayak... Topu ayağına aldığında ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

ÖZEL | Ferdi Kadıoğlundan Arda Güler için çok konuşulacak benzetme Finalde istediği rakibi açıkladı

Yazarlar