FenerbahçeÖZEL | Fenerbahçe'nin Arda Güler kararını açıkladı! 'Altay'ın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var'

ÖZEL | Fenerbahçe'nin Arda Güler kararını açıkladı! 'Altay'ın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var'

26.05.2023 - 14:55 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-0 yenerek finale yükselen ve Süper Lig'de de zirve yarışını son ana kadar sürdüren Fenerbahçe'deki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok canlı yayında aktardı. Skorer TV'de konuşan Senad Ok, Arda Güler'in takımdaki geleceğine değinirken Altay Bayındır'ın sözleşmesindeki özel maddeyi de duyurdu.

ÖZEL | Fenerbahçenin Arda Güler kararını açıkladı Altayın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var

Fenerbahçe Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 3-0 yenerek finale yükselmeyi başardı. Kupa için finalde Başakşehir'le mücadele edecek olan sarı-lacivertli ekipte bir yandan lig mücadelesi de devam ederken gelecek sezonun planlaması da yapılıyor. 

Haberin Devamı

Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, Skorer TV'de sarı-lacivertli ekipte yaşanan son gelişmeleri aktardı. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Senad Ok, Arda Güler'in geleceği hakkında merak edilenleri açıklarken Altay Bayındır'ın  sözleşmesindeki özel maddeyi de ilk kez duyurdu. 

Senad Ok'un açıklamaları şu şekilde:

"Maç öncesi sorulduğunda. İlk maç 0-0 olsa Ankaragücü turu geçer derdim. Ankaragücü Tolunay hocayla iyi gidiyorlar. Başakşehir eski Başakşehir değil. Bir standardı yok. Sonuçta bu final maçı hiçbir şeye benzemez. Dolayısıyla Fenerbahçe bir adım önde olsa da, Başakşehir'in buraya kadar getirdikten sonra her şeyini ortaya koyacağını düşünüyorum."

"Şampiyonluk beklentisi çok fazla yok. Futbol bu her şey var ama Fenerbahçe'nin şansı düşük. Bu nedenle önceliğin Türkiye Kupası olduğunu söyleyebilirim. Fenerbahçe bir kupayla kapatmak istiyor ve en yakın kupa Türkiye Kupası."

Haberin Devamı

ÖZEL | Fenerbahçenin Arda Güler kararını açıkladı Altayın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var

'SON MAÇLARDA KADRO İSTİKRARI YAKALADI'

"Fenerbahçe son maçlarda kadro istikrarı yakaladı ve Antalyaspor'u yeneceğini düşünüyorum. Son maçın kadrosuyla çıkacak büyük ihtimalle. Hoca sezon biterken bir kadro istikrarı yakaladı. Tabii şans var ama Galatasaray'ın daha kenetlendiğini, daha iyi oyuncularını olduğunu... bir sürü şey Galatasaray'ın avantajına. İçeride bir de Fenerbahçe'yle oynayacaklar. Galatasaray'ı çok daha şanslı görüyorum."

JORGE JESUS'UN GELECEĞİ

"Şampiyonluk gelmediği takdirde Jorge Jesus'un devam etme ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyorum. Şampiyon olunduğu takdirde bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Jesus daha doğru kararlar alabilseydi zamanında çok farklı olabilirdi."

'MONTELLA ADAYLARDAN BİRİSİ'

"Montella gündemde, adaylardan birisi. Başka adaylar mutlaka vardı, şu ismi duydum dersem doğru olmaz. Yönetim ciddi bir güven kaybı yaşadı Jesus'a karşı. Sözleşme önerildiğindeki güvenle şu an arasında ciddi bir fark var. Fenerbahçe yönetimi de her sezon yeni bir hoca istemiyordu ve devam etme gibi bir plan vardı ama ciddi bir güven kaybı yaşattı."

ÖZEL | Fenerbahçenin Arda Güler kararını açıkladı Altayın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var

SON MAÇTA YAŞANANLAR

"Son maçta Jesus futbolculara bir çizgi çekin ve taraftarı öyle selamlayın dedi. Hoca da bunu anlatamıyor, İngilizcesi o kadar iyi değil. Sonunda da sinirleniyor nasıl anlamadınız diye. Çıkan haberler gibi bir durum yok"

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'İN FENERBAHÇE'DEKİ DURUMU

"Arda, Ajax ve Benfica'nın gündeminde olduğu bir isim. Artık Arda'da bin 500 dakika durumu ile ilgili de bir sorunu yok. Astronomik bir teklif gelmediği sürece, Arda Güler'in seneye de Fenerbahçe'de olacağını tahmin ediyorum. Arda da ailesi de Fenerbahçe'yi mağdur edecek bir hamlede bulunmayacağını söylüyor."

ÖZEL | Fenerbahçenin Arda Güler kararını açıkladı Altayın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var

'ÖNCELİK TEKNİK DİREKTÖR'

"Zenit'in Szalai için girişimi daha önce olan bir şeydi. Szalai tabii Macar Milli takımında oynadığı için göz önünde olan bir futbolcu ve ona teklifler gelir. Daha önce Fenerbahçe 17'ye satmadı."

"Fenerbahçe'nin önceliği teknik direktör konusu. Arda'yla ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum, Ferdi'nin devam edeceğini düşünüyorum. Attila çok iyi bir teklif gelirse satılabilir. Genel çerçeve bu şekilde."

'ZAHA'YA CİDDİ TEKLİFLER VAR'

Haberin Devamı

"Zaha'ya çok ciddi teklifler var. Fenerbahçe, Wilfried Zaha'ya Arap kulüplerinden gelen teklifler kadar para veremez. İş paraya kalırsa, gelmez. Avrupa'da kalmak, Avrupa kupalarında olmak isterse, Fenerbahçe şansını zorlar."

ALTAY'IN SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE

"Ryan Kent, Fenerbahçe'ye hazırlanıyor. Bir kulüp, yönetim transferi, gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Livakovic de isteniyor. Altay Bayındır'a teklifler gelecek. Bir çıkış maddesi var ve o madde kullanıldığı takdirde Altay'a da bir pay verilecek. Avrupa'dan takip edilen bir oyuncu. Satışı durumunda Dominik Livakovic getirilebilir."

ÖZEL | Fenerbahçenin Arda Güler kararını açıkladı Altayın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var

'VALENCİA'YA TEKLİFLER'

"Enner Valencia'ya Meksika'dan ve Arap Yarımadası'ndan çok yüksek maaş teklifleri var. Ben takımda kalma ihtimalini düşük görüyorum."

'SERGEN YALÇIN İÇİN GİRİŞİM YOK'

"Vincenzo Montella'nın Fenerbahçe'nin teknik direktör adaylarından biri olduğunu biliyorum. Sergen Yalçın'ı sordum, böyle bir girişim olmadığı söylendi."

ÖZEL | Fenerbahçenin Arda Güler kararını açıkladı Altayın sözleşmesinde özel çıkış maddesi var