TrabzonsporOzan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı! 'Abdullah Avcı ile konuşmuştum'

Ozan Tufan'dan Fenerbahçe itirafı! 'Abdullah Avcı ile konuşmuştum'

09.07.2024 - 19:12 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'un Hull City'den transfer ettiği Ozan Tufan suskunluğunu bozdu. Milli futbolcu, Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Abdullah Avcı ile görüştüğünü açıkladı.

Ozan Tufandan Fenerbahçe itirafı Abdullah Avcı ile konuşmuştum

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un yeni transferi Ozan Tufan açıklamalarda bulundu. Bordo-mavili kulüple 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan Ozan Tufan, kendisine yönelik eleştirileri cevapladı.

Haberin Devamı

Trabzon'a ayak bastığı anda taraftarlara üçlü çektirdiği görüntüsüne dair eleştirileri yanıtlayan Ozan Tufan, "Yüz ifademden dolayı eleştiriler var, hedeflerime odaklandığım için ciddi duruyorum. Burada olduğum için mutluyum" dedi.

Ozan Tufandan Fenerbahçe itirafı Abdullah Avcı ile konuşmuştum

Uçak korkusu olduğu için yorgun düştüğünün altını çizen Ozan Tufan, "Yıllardır uçak korkum var. Bursaspor zamanlarından... Bir hadise oldu. Yıllardır korkum var. Diğer röportajlarda da söyledim. 10-11 saat ABD yolculuğunu uyumadan geçirmiyorum. Sabahına sağlık kontrolü vardı, 7'de kalktık, tüm gün ayaktaydık, başkanın ofisine geçtik, kendi ofisimize geçtik, işlemleri hallettik. 22.30'a kadar Trabzon'a geldik. Yanlış anlaşılmasın, yorgunluk ve uçak vardı. O gün biraz yorgun düştüm" diye konuştu.

Haberin Devamı

TRT Spor'a verdiği röportajda Abdullah Avcı ile Fenerbahçe'de oynadığı dönemde de görüştüğünü belirten Ozan Tufan şu sözleri dile getirdi:

"İki sene önce yaklaşık, ben Fenerbahçe'de oynadığım dönemde, bir telefon konuşmam olmuştu Abdullah Hoca ile. Beni beğendiğini, oyun sistemine uyduğumu söylemişti. Benim taktiğini, sistemini çok beğendiğim biridir Abdullah Hoca. O gün öyle bir konuşma oldu ama kontratım olduğu için adım atılamadı."

Ozan Tufandan Fenerbahçe itirafı Abdullah Avcı ile konuşmuştum

Trabzonspor'a transfer sürecini anlatan Ozan Tufan, "Hull City serüvenim oldu. Çok güzel bir dönemdi. Tatildeyken Abdullah Hoca aradı, niyeti olduğunu, takımda görmek istediğini söyledi. Hedeflerinden bahsetti. Başkan ile telefon trafiği oldu. Kısa sürdü her şey. Kulüpler aralarında anlaşınca Abdullah Hoca'nın sistemine, taktiğine güvendiğim için gelmek istedim. Mutluyum" dedi.

Futbol kariyerinde çok sayıda hata yaptığının altını çizen Ozan Tufan, "Kariyerimde birçok hata yaptım, onlardan ders çıkarıp psikolojik olarak daha güçlü hale gelmeye çalıştım" diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 performansını yorumlayan Ozan Tufan, "Millî Takımımızın finale çıkacağını düşünüyordum. Hollanda maçına çok üzüldüm" değerlendirmesinde bulundu.