TrabzonsporOzan Tufan: Umarım şampiyonlukla taçlandırabiliriz!

Ozan Tufan: Umarım şampiyonlukla taçlandırabiliriz!

07.08.2024 - 18:15 | Son Güncellenme:

Trabzonsporlu futbolcu Ozan Tufan, Rapid Wien maçı öncesi konuştu.

Ozan Tufan: Umarım şampiyonlukla taçlandırabiliriz

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'nda Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor'da Ozan Tufan açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Bordo-mavili takımın orta alan oyuncusu Ozan Tufan ise ilk turu galibiyetlerle geçmelerinin kendileri açısından önemli olduğunu belirterek, "Biliyorsunuz futbolda galibiyeti devam ettirmek ve sürdürmek takım için önemli. Rakiplerin de tedirgin olmasını sağlıyor. Tabii ki zor maç olacak ama hocamızın da direktiflerini doğru yansıtabilirsek turu alabileceğimizi düşünüyorum. Çok güzel bir ekibimiz var." dedi.

Yıllardır milli takımda oynadığı takım arkadaşlarıyla aynı kulüpte forma şansı bulduğunu dile getiren Ozan Tufan, şunları kaydetti:

"Bu gerçekten güzel bir his. Adaptasyon adına sorun yaşadığımı düşünmüyorum. Hocamız ve ekibi de bana bu durumu aşıladılar. Gözlemlerime göre şehir, taraftarlar ve takım arkadaşlarımızın birbirimize güvenimiz olduğu sürece yapamayacağımız bir şey yok. Şampiyonluklar iyi bir arkadaşlıktan, iyi bir gruptan geçer. Bu senenin bizim adımıza olumlu geçeceğini düşünüyorum. İlk maçtaki performansımı hocaya sormak lazım. Yolumuz uzun, önümüz açık, inşallah iyi bir sezon bizi bekliyor. Umarım şampiyonlukla taçlandırabiliriz."

Yazarlar