İngiltere ipten döndü

Turnuva başlamadan önce İngilizler benim favorilerim arasındaydı. Fakat, seyrettiğim bütün maçlarında kaliteli futbolcular, o büyüklüğünü, yıldızlığını sahaya koyamadılar...Turnuva başlamadan önce İngilizler benim favorilerim arasındaydı. Fakat, seyrettiğim bütün maçlarında kaliteli futbolcular, o büyüklüğünü, yıldızlığını sahaya koyamadılar...Dün gece de Slovakya karşısında çok zor, tesadüf denilebilecek durumda, uzatmaların son dakikasında Bellingham'ın attığı o müthiş golle elenmekten kurtuldular. Evet, Slovakya'nın gücü belli, bir yere kadar dayanabiliyorlar, güçlerini sahaya koyabiliyorlar.

Haberin Devamı

Buna rağmen gol attılar, İngiltere gibi büyük bir takım karşısında, biraz da şanssız bir şekilde yedikleri golle elendiler.İngilizlerin oynadığı futboldan taraftar memnun değil. Normal sürenin sonunda futbolcuları ve teknik heyeti protesto ettiler. Bu takımda Bellingham olmasa maç da kazanamayacaklar.Şimdi çeyrek finalde İsviçre ile karşılaşacaklar. Bu performanslarını devam ettirirlerse, Slovakya'dan kurtuldular, ama İsviçre affetmez. Artık bütün dünyada futbol tempolu, mücadele oyunu oldu.

Maalesef İngilizlerin yıldızlarının çoğu durarak futbol oynuyor. Bunun için de her maçta zorlanıyorlar. Kane gibi büyük bir yıldızları var ama maalesef bu forvetlerini topla buluşturamıyorlar.İki kanat oyuncusu Foden ve Saka... Bu iki ismi transfer etmeye kalksan 200 milyon euroya alamazsın. Buna rağmen bu yıldızların bir tek olumlu pası yok. İşin açıkcası oynadıkları futbol tat, keyif vermiyor. İtalya gibi elenmedilerse, yatıp kalkıp Bellingham'a dua etsinler. Bu turnuvada büyük takımlar içinde bir tek İspanya göz dolduruyor. Bunun haricinde bütün ülkeler, hepsi zorlanıyor.Ayrıca; dün geceki maçı hakemimiz Halil Umut Meler yönetti... Hiç hata yapmadı, mükemmeldi. Kendisini tebrik ediyorum. Bu performansıyla yarı finalde maç alması hiç sürpriz olmaz.