GalatasarayOsimhen'den maç esnasında Abdülkerim'e ilginç soru!

Osimhen'den maç esnasında Abdülkerim'e ilginç soru!

15.09.2024 - 12:12 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Çaykur Rizespor'a karşı 5-0 galip geldi. Maçın 2. golünün ardından Victor Osimhen ve Abdülkerim Bardakcı arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Osimhenden maç esnasında Abdülkerime ilginç soru

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. hafta mücadelesinde evinde Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibin gollerini 3. dakikada Davinson Sanchez, 25'te Abdülkerim Bardakcı, 49'da Sara, 61'de Mertens ve 80'de Barış Alper Yılmaz kaydetti.

Haberin Devamı

G.SARAY FİRESİZ GİDİYOR

Galatasaray, bu sonuçla birlikte ligde ilk dört maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. Aslan, Çaykur Rizespor'u yenerek Trendyol Süper Lig'de puanını 12'ye yükseltti.

OSİMHEN İLK KEZ SAHADA

Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, Galatasaray formasını dün ilk kez giydi. Yıldız futbolcu, maçın ardından şunları söyledi: "Öncelikle burada bulunduğum için çok mutluyum. İlk defa bu şehre geldim ve taraftarımızla birlikte karşılaştık. Harika bir histi yaşadıklarımız.

Osimhenden maç esnasında Abdülkerime ilginç soru

'BENİM İÇİN HEYECANLIYDI'

Osimhen, transfer süreciyle ilgili ise şu yorumu yaptı: "Tabii ki de transfer periyodunda ilgilendiklerini ve gelmemi istediklerini duyduğum zaman benim için büyük bir öneme sahipti. Ne kadar büyük bir kulüp olduklarını biliyordum. Ne kadar büyük bir taraftar kitlesi olduğunu biliyordum ve buraya gelmek benim için heyecanlıydı.

Haberin Devamı

'SORU İŞARETİ YOKTU'

Bu ilgiyi duyduğum anda kafamda benim için bir soru işareti yoktu ve buraya geldiğimde de gördüğüm şey, zaten düşündüğümle aynıydı. Burada her maçın ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve mücadele etmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Ben gelmeden önce de zaten çok iyi bir takım olduğunu biliyordum burada ve ben de katkı vermeye çalışacağım."

ABDÜLKERİM'LE İLGİNÇ DİYALOG!

Öte yandan Galatasaray'ın, skoru 2-0'a getiren golü geldikten sonra sahada ilginç anlar yaşandı. Abdülkerim Bardakcı ile Victor Osimhen'in diyaloğu geceye damga vurdu.

Osimhenden maç esnasında Abdülkerime ilginç soru

'SEN Mİ ATTIN?'

Galatasaray'ın ikinci golünde Osimhen kafayı vurdu, ancak topa son dokunan Abdülkerim'di. Rams Park'ta ise gol anonsu Osimhen olarak yapıldı. Golün ardından Osimhen, Abdülkerim'in yanına gidip, "Sen mi attın?" diye sordu. İlginç anlar sosyal medyada viral oldu.

'GOLÜ ABDÜLKERİM ATTI'

Victor Osimhen, maçın ardından golle alakalı da bir açıklama yaptı. Nijeryalı santrfor, "Önce ben attım sandım ama golü Abdülkerim attı" dedi.