SkorerOperasyon kapıda

Operasyon kapıda

26.11.2008 - 02:03 | Son Güncellenme:

Skibbe’yi göndermek isteyen Galatasaray, Rijkaard ve Lucescu’dan, “Ocak ayından önce gelemeyiz” yanıtı aldı. Sarı-kırmızılılar, Hollandalı teknik adam olmazsa, Luce ile anlaşacak

Operasyon kapıda

Galatasaray’ın, Teknik Direktör Michael Skibbe ile Ocak ayında büyük olasılıkla yolları ayıracağı bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Skibbe’nin yerine teklifte bulunduğu Frank Rijkaard ve Mircea Lucescu’dan ise “Ocak ayından önce gelemeyiz” cevabını aldığı öğrenildi.
Futbol şubesinin ilk tercihinin, sezon başında da teklif götürülen Barcelona’nın eski teknik direktörü Rijkaard olduğu, anlaşma sağlanamaması halinde ise Mircea Lucescu’nun göreve getirileceği ifade edildi. Rijkaard’ı bir an önce göreve başlaması için ikna etmeye çalışan futbol şubesinin, Hollandalı teknik adamdan, ailesel sebeplerini öne sürerek, “Devre arasından önce gelemem. Ocak ayında görüşelim” yanıtını aldıkları bildirildi.
Aksilik ihtimaline karşılık Lucescu’yu düşünen yöneticilerin, Romen hocayla yaptıkları ilk görüşme olumlu geçti. Galatasaray’ı yeniden çalıştırmaktan mutluluk duyacağını ifade eden Lucescu’nun, “Ocak ayında seve seve gelirim” diyerek geri dönmek için yeşil ışık yaktığı vurgulandı.
Kulüp binasında dün yapılan toplantıda, “Skibbe’yi şimdi mi, devre arasında mı gönderelim?” konusunu tartışan sarı-kırmızılılar, Rijkaard ve Lucescu’nun Ocak ayından önce gelemeyeceğinin anlaşılması üzerine, bekleme kararı aldılar.

Yazarlar