Voleybol Olimpiyatlar öncesi Sırbistan'dan ilginç 'Vargas' antrenmanı

Olimpiyatlar öncesi Sırbistan'dan ilginç 'Vargas' antrenmanı

27.06.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele edecek olan Sırbistan Voleybol Milli Takımı, hazırlıklaırn devam ederken antrenmanlarında dikkat çeken anlar yaşandı.

Olimpiyatlar öncesi Sırbistandan ilginç Vargas antrenmanı

Fransa’nın ev sahipliğinde 27 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Paris Olimpiyat Oyunları için geri sayım devam ederken dev turnuvaya hazırlanan Sırbistan ilginç bir antrenman yöntemine imza attı.

Haberin Devamı

DİKKAT ÇEKEN ANTRENMAN

Sırbistan'ın antrenmanı dikkat çeken anlara sahne oldu. Mozzart Sport'un haberine göre Guidetti'nin ekibinde servisler teknik ekibin görevlendirdiği antrenörler ve deneyim kazanıp takıma yardım etmek için gelen erkek çocuklar tarafından kullanıldı.

VARGAS SESLERİ

Bu antrenman sırasında birçok kez 'Vargas' sesi duyuldu. Haberin detaylarına göre kullandıkları yardımcı makineden gelen servislerin geçen yıl Eurovolley finalinde Sırbistan'ı yenen Türkiye'nin güçlü bir silahı olan Melissa Vargas’ın servislerine benzediğine dair bir göndermeydi.

OLİMPİYAT ALTINI

Antrenmanda duvarda asılı olan Olimpiyat altını da dikkatleri çekerken Aleksandra Uzelac konu hakkında şu sözleri dile getirdi:

Haberin Devamı

Bu resim (çalıştıkları salondaki Olimpiyat altını) bizim için sadece bir motivasyon, baskı değil. Her gün ona bakıyoruz ve kendimizi boynumuzda altın madalyalarla hayal ediyoruz. Onu izlemek ve antrenman yapmak bir zevk.