İspanya La Liga Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis

Olay iddia! Bayern Münih'ten Arda Güler için dev bonservis

26.03.2024 - 08:36 | Son Güncellenme:

Real Madrid'de istediği süreleri almakta zorlanan Arda Güler için olay bir iddia gündeme geldi. Alman devi Bayern Münih genç yetenek için dev bir bonservis bedelini gözden çıkardı. İşte detaylar...

Olay iddia Bayern Münihten Arda Güler için dev bonservis

Genç yıldız Arda Güler, sezon başında imza attığı Real Madrid’de son dönemde forma şansı bulmaya başladı. 19 yaşındaki yıldız için Bayern Münih harekete geçti.

Haberin Devamı

SEZON BAŞINDA TRANSFER OLDU

Arda Güler, Real Madrid ile 6 yıllık sözleşmeye imzasını atarken Fenerbahçe'ye de 20 milyon Euro artı 10 milyon bonusun yanı sıra bir sonraki satışından da yüzde 20 gibi bir ücret kazandırdı.

İLK GOLÜNÜ ATTI

İspanya LaLiga'nın 28. hafta mücadelesinde Real Madrid ile Celta Vigo karşı karşıya geldi. Genç yıldız Arda Güler, 90+4. dakikada sahneye çıkarak İspanyol ekibi ile ilk golünü kaydetti.

Olay iddia Bayern Münihten Arda Güler için dev bonservis

BAYERN MÜNİH HAREKETE GEÇTİ

İspanya’da yayın yapan Defensa Central’da yer alan bir habere göre 19 yaşındaki yıldız için Bayern Münih harekete geçti. Alman devinin, Real Madrid’in son yıllardaki stratejisine benzer şekilde genç yeteneklerin peşine düştüğü ve bunlardan birinin Arda Güler olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

40 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

Haberin detayında; Bayern’in Milli oyuncumuz için 40 milyon Euro’yu gözden çıkardığı iddia edildi.