TrabzonsporOkay Yokuşlu Süper Lig devine! Tercihini yaptı

Okay Yokuşlu Süper Lig devine! Tercihini yaptı

21.07.2024 - 10:21 | Son Güncellenme:

Milli Takım ile EURO 2024'te mücadele eden Okay Yokuşlu'nun yeni takımının neresi olacağı merak ediliyordu. Transfer ayrışı devam ederken Milli yıldız tercihini yaptı.

Okay Yokuşlu Süper Lig devine Tercihini yaptı

Transferin gözde isimlerinin başında Okay Yokuşlu geliyor. Milli yıldızın ismi yaz transfer döneminde birçok takımla geçerken kendisini kadroya katmak adına yarış da sürüyor.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR'DAN SICAK TEMAS

6 transferi kamp başlamadan bitiren Trabzonspor, sağ bek konusunda hızlı davrandı ve Meunier’in boşluğunu Pedro Malheiro ile doldurdu. Gündemde forvet, stoper ve orta saha transferleri var. Merkeze düşünülen yerli isim; Okay Yokuşlu. Başkan Ertuğrul Doğan, önceki gün çıktığı canlı yayında orta alana Türk oyuncu alabileceklerini ve bu ismin mücadeleci ve tempolu bir futbolcu olduğunu belirtmişti.

6 MİLYONA SATILMIŞTI

Okay konusunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın oldukça istekli olduğu belirtilirken, 30 yaşındaki A Milli yıldız da Trabzonspor’a geri dönmeye sıcak bakıyor. Daha önce 2015- 2018 yılları arasında Bordo-Mavili formayı giyen ve 6 milyon Euro bonservisle Celta Vigo’ya satılan Okay, devamında Getafe ve West Brom’da oynamıştı. Championship ekibiyle 1 yıl kontratı kalan Okay için daha önce Beşiktaş da ciddi şekilde girişimde bulundu fakat anlaşma sağlayamadı.

Haberin Devamı

HULL CITY'Yİ BEKLETİYOR

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Okay Yokuşlu’yu transfer etmeye çalışıyor fakat tecrübeli ismin Fırtına’ya öncelik verdiği ve Trabzonspor’la ilgili gelişmeleri beklediği öğrenildi. Oyuncu tarafıyla Trabzonspor arasında ciddi bir sıkıntı bulunmazken, kulüpler pazarlık aşamasında. Bordo-Mavililer çok fazla vakit kaybetmeden bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.