GalatasarayOkan Buruk'tan oyuncularına uyarı: Kazanırsak problem yok

Okan Buruk'tan oyuncularına uyarı: Kazanırsak problem yok

06.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk’tan oyuncularına uyarılar geldi.

Okan Buruktan oyuncularına uyarı: Kazanırsak problem yok

Genç teknik adam, iki haftada yaşanan 5 puan kaybına karşın avantajlarının altını çizerek futbolcularının dikkatini çekti. Sarı-kırmızılı teknik adamın, “Son iki maçta bize yakışmayan sonuçlar aldık ama bu noktaya da sizler sayesinde geldik. Şimdi önümüzde 5 final haftası var. Kendimiz kazandığımız sürece bir problem bulunmuyor” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Daha dikkatli davranmalarını söyleyen başarılı teknik adamın, “Lider olduğumuz için bize karşı daha motive olacaklar. Sizlerin kalitesine güveniyorum. Şimdi her maçı bir final olarak görmenizi ve en az rakip kadar mücadele etmenizi istiyorum” diye konuştuğu ifade edildi. Buruk’un bu sözlerinin ardından oyuncuların kenetlenerek bundan sonraki haftalarda daha konsantre olacaklarını dile getirdiği bildirildi.

KAMP OLMAYACAK

Başakşehir maçının hazırlıklara dün akşam yapılan antrenmanla devam eden Galatasaray’da, Teknik Direktör Okan Buruk, İstanbul’daki maçlar öncesi kamp yapılmaması kararını bu kritik süreçte de devam ettirecek. Sarı-kırmızılı futbolcular, kalan 5 haftada sadece bir kez İstanbul dışına çıkacak. Oyuncular, İstanbul’daki maçlarda ise karşılaşma günü evlerinden tesise gelecek.

Haberin Devamı

Okan Buruktan oyuncularına uyarı: Kazanırsak problem yok

Yazarlar