GalatasarayOkan Buruk'tan Mauro Icardi ve transfer sözleri! 'Net bir şey yok'

Okan Buruk'tan Mauro Icardi ve transfer sözleri! 'Net bir şey yok'

14.07.2023 - 23:19 | Son Güncellenme:

Galatasaray, hazırlık maçında Austria Wien ile karşı karşıya geldi. Müsabaka 1-1'lik skorla sona erdi. Maçın ardında teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Okan Buruktan Mauro Icardi ve transfer sözleri Net bir şey yok

Galatasaray, Avusturya kampındaki ikinci hazırlık maçında Generali Arena'da karşılaştığı Avusturya ekibi Austria Wien ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray Teknik Okan Buruk, yoğun bir tempoda hazırlıkların sürdüğünü söyleyerek, "Sezona hazırlanırken bir yandan da böyle iyi atmosferde maçlar oynuyoruz. Çift antrenmanlara ve yüklemeye devam ettik. Bugün de bu yüklemenin bir parçası oldu aslında. Oyuncularımız uzun süreler aldı. Az süre alan oyuncularımızı bugün uzun uzun kullandık. Şampiyonlar Ligi elemesindeki ilk maçımıza hazır olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Austria Wien karşısında oyun olarak ilk yarı daha iyi işler yaptıklarını belirten Buruk, "İkinci yarı Boey dışarıdayken golü yedik. Ondan sonraki 5-10 dakikayı iyi oynamadık ama devamında maçı çevirmek için iyi işler yaptık. Oyuncularımın performansından memnunum. Onun yanında sakatlık olmaması bizim için önemli. Ufak tefek ağrıları olan Oliveira, Zaniolo ve Efe Akman'ı dinlendiriyoruz. Riske atmıyoruz onları. Yarın bir maçımız var. Burada az kullandığımız oyuncuları yarın kullanacağız. Bu hazırlık kampını iyi bir şekilde geçiriyoruz" diye konuştu.

"BARIŞ'IN PERFORMANSINI YÜKSELTMESİ ÖZELLİKLE ŞAMPİYONLAR LİGİ ELEME MAÇINDAN DOLAYI ÖNEMLİ"

Hazırlık maçlarında gol atan milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ın performansının sorulması üzerine sarı-kırmızılıların teknik direktörü, "Bir yandan da Barış ile ilgili korkularımız var. Aman bir şey olmasın. İyi oynuyor ve en iyi şekilde mücadele ediyor. Bugün çok koşu yaptı, önde topu taşıdı, golü attı. Bütün oyuncularımız en iyisini yapmaya çalışıyor. Bugün Barış da onlardan biriydi. Barış'ın performansını yükseltmesi özellikle Şampiyonlar Ligi eleme maçı dolayısıyla bizim için çok önemli" dedi.

Haberin Devamı

Okan Buruktan Mauro Icardi ve transfer sözleri Net bir şey yok

Yazarlar