GalatasarayOkan Buruk: Muslera'nın niyeti ülkesine dönmek!

Okan Buruk: Muslera'nın niyeti ülkesine dönmek!

13.10.2024 - 01:46 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fernando Muslera'nın sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini açıkladı.

Okan Buruk: Musleranın niyeti ülkesine dönmek

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Okan Buruk, sarı-kırmızılı takımın kaptanı Fernando Muslera ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fernando Muslera'nın sezon sonunda ülkesine dönmek istediğini belirten Okan Buruk, "Niyeti sezon sonu ülkesine dönmek. Sezon bittiğinde ülkesine dönmek niyeti. Çok profesyonel, çok çalışıyor. Bence oynar, devam eder" dedi.

Uruguaylı eldivenin ailesinin şu anda ülkesinde olduğunu vurgulayan Okan Buruk, "Benim görüşümü sorarsan kaleci olarak oynayabilecek özelliklere sahip. Geçen sene de bu sene ülkesine dönmek, bırakmak istiyordu. Ailesi orada. Çocukları, eşi orada. Ülkesine dönme düşüncesi var" şeklinde konuştu.

Fernando Muslera'nın çok önemli bir karakter olduğunu dile getiren Okan Buruk, "Takım kaptanı. Takıma, camiaya hakim. Önemli bir karakter. Çok da iyi kaleci. Muslera gidince kaleci bulmak kolay değil. Ne kadar verip bir kaleci bulacaksınız. Aynı profesyonellikte, aynı karakterde, aynı aidiyette birini" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dominik Livakovic örneğini veren Okan Buruk, "Gerçekten iyi bir kaleci bulmak kolay değil. Fenerbahçe, 10 milyon euro mu verdi Livakovic'e, 8-9? İyi para veriyorsun iyi kaleci için, bilemiyorsun da sana ne kadar adapte olacak" dedi.

Okan Buruk, Fernando Muslera için son olarak şu sözleri dile getirdi:

"Şu an kaleci için herhangi bir transfer çalışmamız lazım. Muslera bıraksa da takım içinde kalsın isteriz ama onun amacı ülkesine dönmek. Ailesi orada. Çocuklar büyüyor, uzak kalınca özlem artıyor."