Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Bu süper kupa ya hiç anlam veremiyorum.Sembolik değeri önemli olmakla birlikte aslında büyük takımların kendi aralarında yaptıkları bir hazırlık maçından ibaret.

Bu maçı da şimdilik kadrosunu daha çok yıldızlarla dolduran ve hazırlık dönemini sorunsuz,iyi bir şekilde geçiren takım kazandı.Galatasaray nokta transferler yapmadı desek yalan olur.

Amrabat,Nounkeu,Altıntop mevkilerinde potansiyeli olan,süpriz performanslar koyabilecek isimler. Maçın genelinde de daha çok fair play dışı davranışlar gözükse de kimse Umut ‘ un performansını ya da Mert Günok’ un yediği hatalı golleri konusmadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe kalecisinin acilen yan toplara çalışması lazım. Galatasaray yada ilerde karşılaşacağı kanatları kullanan ve ısrarla ceza sahasına havadan oynayan takımlara karşı güven verdiğini söyleyemeyiz.

Oysaki bir kaleci için en önemli şey zamanlama..

Ben Fenerbahçe ‘ nin zamanla daha iyi olacağını düşünüyorum.Şu an için stoper sıkıntısı çektikleri kesin.Bekir henü tam anlamı ile formunda değil.Selçuk ise Orta saha ile defans arasında sıkışmış durumda. Bu takımda eğer krasiç başarırsa süpürücü bir oyuncunun yokluğunu unutturabilir.

Bir de diğer takımlara bakalım..Beşiktaş bu sene amacını şimdiden ortaya koydu. Eldeki bütçeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorlar. Umarız Samet Aybaba bu durumdan bir mucize çıkarabilir. Aslında Beşiktaş’a Escude ya da Mcgregor gibi kariyerinin sonlarına gelmiş oyuncular değil ; Bursaspor ‘ un Şili li forveti Sebastian Pinto gibi yaratıcı isimler gerekliydi.

Eldeki Portekizlililer den birer ikişer kurtulurken onların klasında olmasa bile uzun lig maratonun da takımın yükünü taşıyacak isimlere her zaman ihtiyaç var. Bu anlamda en azından Holosko ‘ nun takımda kalması sevindirici..

Trabzonspor ise çok sessiz..Sapara ‘ nın milli maçlarda ki performansı sevindirici..En az 3 önemli transfer daha yapmalılar.Geçen sene ki kadrodan 1-2 yabancı yı göndermezlerse orta sıraların biraz üstüne oynarlar..

Bir de unutmadan şunu söyleyelim.Biz her zaman Carvalhal ‘ e iyi antrenör dedik. Bu sene yine onu Türkiye liginde izleyecez.Ve göreceksiniz ki onun takımı yine şampiyonluğu belirleyen 3-5 takımdan biri olacak.

Haberin Devamı

https://twitter.com/AkdeniZZZZzzzz

http://zoomlabakalim.blogspot.com/