Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Muslera 'nın transfer olduğu zaman hatırlıyorum. Serie A ekiplerinden Lazio'nun kalesini koruyordu ve italyan liginin en iyi file bekçileri arasındaydı.Son yıllarda yurtdışından yapılmış en iyi 10 transfer arasında üst sıralardadır.

Dün takımı Fransa ya karşı kaybetti ,Yenebilirlerdi de... Dünya kupasında sonlara doğru gelindikçe takımlar arası seviye farkı azalıyor. Ancak Fransızlar özellikle bir kaç senedir futbola büyük yatırımlar yapıyorlar ve alınan sonuç ta çok normal.

Muslera dünyanın en iyi kalecileri arasında ve bu takımı kaybetse de uzun süre daha böyle devam edecek.

Haberin Devamı

Bizim takımların gündemi ise biraz durağan. Fenerbahçe geçen sezon olduğu gibi transferleri erken bitiremiyor. Oysaki şimdiye kadar çoktan forvet transferi netleşmeliydi. Wilkshire'ın gelmeyeceği yönünde haberler var. Gelse iyi olurdu ama gelmeyecekse de alternatifsiz değil o bölge... Ama O bölge için aday bulmak ta zordur her zaman.

Galatasaray ise Bdou Ndaye'yi tekrardan takıma katmak istiyor. Osmanlıspor da iken Osmanlıspor ortasahasında fark yarattığını ve olgunlaşan futbolunun onu ilerilere taşıyacağını söylemiştik. Ancak Premier lig'e gittikten sonra işler istediği gibi olmasa da yeniden takıma dönme isteği neden...? Galatasaray için bilindik ve kaliteli bir oyuncu ama yine de daha iyi bir takviye yapılabilir.

Beşiktaş ise transferin suskun takımlarından. Verim alamadıkları Boyko yu kendi ligine gönderdiler.Vida ve Quaresma ve Babbel ' e teklifler var. Beşiktaş 'ın zaten defansif anlamda geri dörtlünün sık kart görmesi dışında bir sorunu pek yok.Beşiktaş ta sorun ortasaha da ve forvet te...En azından Jahovic tipinde bir oyuncu alabilseler o bölgeye...

Olcay'ın ayrılması,Atiba da ki form düşüklüğü,Oğuzhan'ın forma bulamaması,Töre 'nin sakatlığı onları çok zorladı. Bu 2 mevki arasında ki pas alışverişini yeniden kurabilmeliler.

Bu arada Kasımpaşa lı Murillo tekrar Benficaya döndü.Sol kanat için muazzam bir takım oyuncusu.