Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Biz antrenörleri kolay harcamaya bayılırız.Bu yüzden Eski Beşiktaşlı Gordon Milne ' e büyük saygı duyardım.Türkiye de kaldığı süre içerisinde öyle güzel bir strateji uyguladı ki belki de Türkiye de ki en istikrarlı yabancı antrenör olarak ünvanı hiç değişmeyecek.Mancini geldiğinde de onlarca tartışma arasında kaldık.İyiydi,değildi,yetersizdi,gereksizdi vs. Ben Fatih terim' in bilgisine güvensem de ayrılışını zamansız bulsamda Mancini ye hep İnandım.

Galatasaray sezon başında bu tempoyu ve istikrarı bulsa idi ilk sırayı asla bırakmazdı.Uzun yılardır bir çok takım izlerim.Galatasaray ' ın son transferleri ile yapmış olduğu gençleştirme hamlesini hiç bir takım da görmedim.Galatasaray ' ın transferlerine yetersiz diyenler olacaktır.Desinler..Ama bu takım taş gibi takım olmuş.

Haberin Devamı

Yenilerden Hayrovic sahanın her yerine yetişmeye çalışıyor.Formasını en çok terletecek oyuncuların başında geleceği su götürmez.Burak eski durgunluğunu atmış.Her pozisyonda eskişehir maçında görüldüğü üzre kalenin dibinde. Telles ' in kumaşı gerçekten çok çok iyi. Bu adamlar ilerde Galatasaray ' a çok şey kazandırabilir.

Mancini çok uyanık.Medya ile mesafeleri hep sınırlı olsa da ilgi odağı olmayı başarıyor.Galatasaray ' ı bir anda türk futbolunda idmanları bile en çok takip edilen kulüp haline getirmeye başladı.

Sneijder ' e uzun yıllar sonra İnter de bırakmış olduğu kariyerini hatırlattı.Eskisi gibi durmuyor,savaşıyor hollandalı.Sabri bile kadro ya girmenin artık eskisi gibi kolay olmadığını anladığı için eski alışkanlıklarını bile törpülemeye başlamış.Daha bir istikrarlı ve olgun..

Bu adamlar sahada gol atınca tek sıra poz veriyorlar ya. Belki de hiç bir şey kolay değil mesajı bu...