Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Biliyorum ; Gündem yüklü.. En azından Gezi parkı protestolarının birbirimizi anlamamıza,dinlememize ve en önemlisi empati yapmamıza sebep olmasını diliyorum. Umarım herşey ülkemiz ve güzel insanımız için hayırlı olur.

Bu aralar spor gündemi de yüklü... Yine flaş transferler başlığı altında hergün birileri geliyor,birileri gidiyor.Ben bu ülke futbolunun bu kadar yabancı oyuncuyu kaldırdığını düşünmüyorum.Açık ve seçik söylüyorum ki yerli oyuncuların da aldıkları paralar da bir standart yok.

Kimisi inanılmaz rakamlar alırken kimisi de ismini parlatma çabasında. Futbolumuz Avrupa da ligler bazında ilk 5' i ödenen rakamlar yüzünden zorlarken neden Milli takımımızın yeri üst basamaklarda değil. Nedeni altyapının önemsenmemesi,günlük başarıların istenmesi ve üst yapıda kurumsal yönetimlerin eksikliği..

Haberin Devamı

Ekonomimiz zor bir dönemden geçerken çoğu klübün getirirken havalimanın omuzlarda karşılattığı ancak sonradan fifa' lık olduğu isimlerin muadillerinin alınma çabası neden ?

Şunu bilelim.İyi oyuncu demek takım oyuncusu demektir.İstediği kadar bireysel yetenekleri gelişmiş olursa olsun takımı arkasına alıp koşturmuyorsa o oyuncunun modası çoktan geçmiştir.Hagi gibi ülke futboluna çok değer katmış isimler gibi tecrübeli ayaklar ya da Emenike,Nduka,Bursaspor' lu N'daye , Isaac Promise, Lamine Diarra Björn Vlemincxx hatta geçmişte Kona,Mousheu gibi geleceği olan,bu ülke futboluna vizyon kazandıracak isimler getirilmeli. Önemli olan gelecek vaadeden isimleri keşfetmek.Ama bu kolay değil..

Şimdiye kadar son 10 senede yapılan transferlerin büyük çoğunluğunun ülke sporuna ne kattığını kendimize bir soralım. Ve Neden Gençlerbirliğinin arada hatalar yapsa da gerçekten büyük oranda iyi oyuncular almayı nasıl başardığını düşünelim.

Şimdi gelelim izninizle kısa bir paragraf açmaya..Şimdiye kadar bu sayfa' da spor dışında tek bir kelime etmedim.

Ancak Finansbank insan kaynakları hakkında 1-2 kelime etmem gerektiğini düşünüyorum.Kendilerine yapmış olduğum iş başvurusu ardından yaptığımız görüşmede bana 10 günde döneceklerini söyledikleri halde dönmediler.Kendilerine ulaşmam neticesinde yanıtımı 18.günde aldım. Basit bir otomatik e-posta ile olumsuz cevap verdiler.

Haberin Devamı

Oysaki görüşmemiz de edindiğim izlenim ve onların sözlerinden aldığım intiba benim için uğraşacakları yönünde idi ve çok olumlu idi.Sorun değil,Her iş görüşmesi olacak diye bir şey yok.

Ancak gerçekten iş bulmanın çok zorlaştığı ülkemizde İnsanlara en azından zamanında cevap verilmesi gerektiği kanaatindeyim.Belki de sadece bana denk geldi. Ama ;

Olmadı Finansbank bu defa...

http://www.zoomlabakalim.blogspot.com/