Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Fenerbahçe yi dün gece izledik.Maçtan galip ayrılsa da deplasmanda eski gücünden bir hayli uzakta olan bir Fransız takımı karşısında daha etkili olmasını beklerdik.Skor güzel,Mücadele eh o zaman herşeyi görmezden mi gelelim ? Tabiki hayır.

Fenerbahçe ' nin dün tartışmasız en iyi oyuncusu kaleci Volkandı. Hele Andre Ayew in 2 pasta Fenerbahçe yarı sahasında toplu buluşup gelişine vurduğu öyle bir topu çıkardı ki hayretler içerisinde kaldık. Ve Bekir defansta sırıtmadan görevini yaparak belki de bu anlamda Yobo ya en iyi ayak uyduran oyuncu olarak attığı gol ile oyununun karşılığını gördü.Bu oyuncu mütevaziliğinin yanında yüksek bir iş ahlakına da sahip.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ' nin tartışmasız en iyi oyuncuları kale ve defanstan çıkarsa bu takımın nasıl iyi futbol oynadığını söyleyebiliriz.Fenerbahçe ile Marsilya arasında ki en büyük fark oyun iştahında ve tempo da idi.Marsilyalı oyuncular hiç bir zaman durarak oynamadılar.Sürekli olarak Abdallah,Barton,Raspentino ile ile topu durmadan dolaştırarak ve sürekli hücumu düşünerek Ayew ' lere farklı gol pozisyonları hazırladılar.

Fenerbahçe deplasmanda bile oynasa yana doğru,geriye doğru oynamayı bırakmalı.Orta alanda Mehmet Topal eski görüntüsünden fersah fersah uzakta.Yılın en yanlış transferi olmaya aday oynuyor.Düzelmesi ve eski günlerini hatırlaması şart.Meireles ve Kuyt her zaman olduğu gibi faydalı Ama bu 2 oyuncunun da oyun içerisinden birbirinden uzakta oynaması aralarında ki işbirliğini azaltmakta.

Sow tek başına ilerde kendi halinde takılıyor.Bu adamın yanına hücumda ki etkinliğini arttıracak 2.bir forvet şart.Yoksa ileri atılan her topta topu durdurup,geriye verip ,ileriye koşup beklemekten başka hiç bir şey yapamaz.

Dün alınan galibiter gerçekten çok sevindirici olsa da ilerisi için iyi sinyaller vermedi. Fenerbahçe nin pres özelliklerini ortaya koyan,defansta topu bekletmeyip bek oyuncularının bile hücuma katıldığı bir takım görmek isterdik. Galatasaray nasıl Manchester karşısında futbolun doğrularını yaptı ise Eskişehir ' in elinden kaçan Marsilya karşısında ballı değil gününde bir Fenerbahçe görmek isterdik.

Haberin Devamı

Umarım herşey Fenerbahçe için güzel olur.

http://zoomlabakalim.blogspot.com/

https://twitter.com/AkdeniZZZZzzzz