Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Fenerbahçe gerçekten çok şanslı... Rakipleri bir türlü toparlanamazken forvet hattında ki zenginlik ve mücadelesi ile kazanıyor Fenerbahçe... Tabiki oldukça zor günler de geçirdiler.Kocaman ' ın istifası,Stoch' un gönderilmesi,Krasiç ' in adeta turistik ziyarete gelmesi gibi..

Ama ne olursa olsun Kuyt gibi ,Meireles gibi Sow gibi savaşçı isimleri ile hep bir şeyler için çabaladılar.Şans ta onlardan yana..Baksanıza şampiyonlar liginde iyi bir görüntü çizen Galatasaray da takım içinde problem söylentileri had safhada...Gruplaşmaları kaldıracak bir takım değil Galatasaray...Takım ile birlikte dönmeyen futbolcular,alınan izinler sadece basına yansıyanlar.

Haberin Devamı

Gençleştiler,Hocaları da gerçekten yetenekli..Ancak Türkiye de ki futbol ortamını öğrenmesi içinde zaman lazım...

Beşiktaş ta kenardan kenardan gelerek ikinciliğe yerleşti.Fernandes gibi oynadığında 3 kişilik oynayıp oynamadığında takımı adeta ortasaha da lidersizliğe mahkum eden bir oyuncu ile de başa çıkmak kolay değildi. Holosko' nun geçen senelerdeki günlerini mumla aratması,Pedro franco nun kadroya giremeyişi,Motta nın yetenekli oyunlarına rağmen uyum sorunu,genç oyuncuların büyük özverilerine rağmen takımı rahatlatacak,ve oyun içerisinde sözünü dinleticek bir lider eksikliği hep göze çarptı.

Ancak Biliç yine de zayıf bir kadroya rağmen takımı iyi toparladı.Onun da en büyük şansı çabuk uyum sağlaması oldu.

İşte Fenerbahçe rakiplerinin dezavantajlarını hep iyi kullandı.Belki de bu takımlar içerisinde lig boyunca motivasyonu düşmeyen tek ekipti.