Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Forvet hattı belki de Avrupa ' nın sayılı takımlarından..Webo,Emenike,Sow üçlüsü gerçekten hem yetenek hem de potansiyel açısından maksimum oyunlar çıkarabilecek forvetler. Yobo,Alves,Kadlec...

Bu adamların kariyerleri bir değil 3 kez okunur.

Bu kadro da futbolu inişte olan tek oyuncu Krasiç. Bu da şaka gibi ya neyse...

Evet Kabul etmek gerekli Stoch ' un gitmemesi lazımdı.Çünkü her an şartları değiştirebilecek bir oyuncu,Sağdan girer,sola döner,top keser,çalım atar. Korkusuz,yürekli bir oyuncu..

Arsenal Fenerbahçe ile eşleştiğinde bu futbol ile pek umutlu değildim. Ama umutsuz hiç değildim. Fakat buraya geldiklerinde oynanan futbolu gördüğümde açıkçası şaşırdım.Türk futboluna özgü yanlışlar, Emirates te de devam etti. Fenerbahçe böyle kolay gol yememeli.

Haberin Devamı

Hangi kademe yanlışından,hangi pozisyon hatasından bahsediyim ki. Fenerbahçe gibi bir takımın asla dağılmaya hakkı yok. Rakip ne kadar hızlı oynarsa oynasın ,rakibi orta saha da durdurmak ,ya da kontraatağa yakalanmadığın halde ,defansında savruk pozisyonlar vermek ne ile bağdaşır..?

Rakip takım defalarca video dan izlenmedi mi..? İngiltereye gidip bu takım için Notlar alınmadı mı..? Mutlaka yapılmıştır. Ama rakip daha iyisini yapmış...

Arsenal bir premier lig takımı.Ama şişirme bir kadroları var. Yılların Rosicky sinden halen medet umuyorlar.Baktılar ki Cazorla ve Rosicky den oluşan orta saha cılız.Gittiler bizim bir türlü getiremediğimiz Podolsky'i aldılar.Orta saha ile en çok yardımlaşan oyunculardan biri avrupa da..Bu adamı ülke futboluna kazandırın diye az dememiştik.Forvet hatları bile öyle ahım şahım değil. Walcott dışında vasat..

Sözün özü Fenerbahçe toparlanmalı...