Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Güzel transferler görebilmek umudu ile başlayacak yine bu sezon sanırım. Aslında takımların bir çoğunun yeni sezondan beklentilerini yaptıkları transferler ile ölçebiliyorsunuz.Burada parametre transferin şöhretinden çok takıma yapması beklenen katkı olmalı her zaman...

Ba Beşiktaş tarihinin en golcü yabancı futbolcusu oldu ama takımı beklentileri karşılayamadı.Eski gücünden uzak olsa da tam bir son dakika golcüsü olduğunu çoğu maçta gösterdi. Beşiktaş ' ın rakiplerinin savunma hatlarını bir iki hamle ile karıştırabiliyordu.Çok iyi bir bedelle giti ama güzel işlere imza atarak. Yerine kimse alınmasada şu ana dek alınan yabancı oyuncular sıradan isimler.Görev adamları ancak Beşiktaş zaten yıllardır bu görüşte..

Haberin Devamı

Galatasaray da Podolski yi senelerdir ha aldı ,ha alacak. Almanların uzun boylu olmayan forvet oyuncuları içerisinde efsane diyebiliriz. Bir kere top ile çok hızlı ve defans hattı hariç her mevkiyi çabucak benimseyen bir futbolcu.Alınırsa banko transfer budur deriz.

Fenerbahçe ise Nani ile orta sahasını güçlendirir.Şüphesiz Diego nun kırılgan futbolundan sonra o bölgeye de ilaç gibi gelir.Krasiç ve Diego transferleri gerçekten beklentilerin çok altında kalmış performansları gösterdi son bir kaç sezon. Fernandao ise ileride başarılı olur. Çünkü hiç beklemediği kadar kanatlardan top alacağı kesin. Hele ki Emenike ' nin geçen seneki maçlarını hatırlayınca..

Bu arada Bursaspor lu Bakambu' nun gözden kaçması da ilginç. Balıkesirspor ' un Karikari transferi çok isabetli. Antalyaspor ' un yeni gözdesi Eto ya gelirsek ; Kendini bulursa Diarra ile gerçekten iyi bir ikili olurlar.Zaten önceliği gerekli Pr desteği sonrasını ise zaten zaman gösterecek..