Oğuz Akdeniz

Oğuz Akdeniz

akdenizzzzzz@gmail.com

Tüm Yazıları

Vallahi en iyisini sen yaptın.İspanya da kendini buldun.Hem futbolunu hem de liderliğini geliştirdin.Baksana biz 76 milyonluk bir futbol ülkesiyiz..Ama yurtdışına gönderip te senin gibi büyük takımlarda oynayan başka futbolcumuz yok. Hatırlayamadım senden başka bir ismi..

Burayı hiç sorma zaten. En son Fenerbahçe Trabzonspor maçında yine futboldan başka herşey konuşuldu. Eskiden tiryakisi olduğum spor stüdyosu gibi bir program da göremiyorum.Görüntü olmadan da programlar da futbolun da tadı olmuyor.

Haberin Devamı

Edirne' den gir azıcık içeri. Al sana başlar Kavala ve Yunanistan. Peki öyleyse neden hiç futbolcu gönderemiyoruz ? Demek ki yanlış giden bir şeyler var. Biz futbolu sporu 7 den 70 'e sevdirmek,geniş kitlelere yaymak,Gençlerimize örnek sporcular göstermek ,centilmenlik ve güzel ahlakı öğrensinler diye oynatmıyormuyuz ? Profesyonelleşen bilekler dışında amatör olarak oynayamaz,sevemezmiyiz. ? Fair play den çok ama çok uzaklaşmışız .Bu olmadı işte...

Bunca yıldır sporla ilgilenirim. Bir çok şeyin içi maalesef doldurulamıyor. Belki futbola çok büyük anlamlar yükledik.

Belki de kurumsallaşamadık.Belki hep büyük yıldızları getirip,milyonlara forma satarken,Brezilya veya bu işi başarmış bir çok ülke gibi dünya da bu kulvarda sesimizi duyuramadık.

O yüzden Arda Türk futbolunun son yıllardaki gururusun.Bence oraya gitmekle futbol hayatında ki en doğru kararı verdin. Burada olup spor programlarını izleseydin demek istediğimi çok net anlardın.